Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Recenze (271)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte scénáristu, který by dokázal kloudně a hlavně vtipně zapohrdat bolševickými kokotporáty stádově dokonale zmanipulovanými, virtuálními iluzemi poškozenými a na spotřební elektronice zcela závislými ovčánky degenerace Z, musíte holt aspoň zaplatit Lórecku, aby to zkusila vytrhnout bobrem a nějakým tím plným frontálem, pročež tomu kromě několika obvyklých lobotomů dozajista skákne podpořit mizivé tržby ještě i pár honičů. Jako, musím říct, že z otylé lučištnice se šoulavými stehny a permanentním výrazem zpruzené piče vyrostla docela kulantní a solidně apelující barakunda, od které bych si klidně nechal zahřát pneumatiky před Velkou cenou, a ani by nemusela moc škemrat. Ovšem k tomu, aby vyhonila do červených čísel tuhle bezradnou, přitroublou a místy až trapnou pičočalamádu o tom, jak v ulitě asociálních sítí předpisově vypěstovanému slizkému, ustrašenému, hexadecimálnímu a řádně zbuznělému nemrdalovi pořídí zoufalí rodiče štětku, by musela přihodit ještě minimálně plně exponovaného netopýra a tak třetinu hrací doby twerkovat. Čili ty jediné sysluplné, esteticky vyvážené a zábavné dvě minuty na pláži zhodnotím mimořádně benevolentně dvěma rudými samolepkami na bradavky a příště bych chtěl Dženyfer spíše vidět v něčem s názvy jako Hard feelings nebo No harm bangings. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Třicátnice Maddie potřebuje peníze, a tak kývne na pochybný inzerát. Měla by sbalit devatenáctiletého Percyho a ukázat mu, jak vypadá život mimo zdi jeho pokoje. Sex, alkohol, večírky, průšvihy… Pro Maddie to nebude problém, ale když zjistí, že její klient je vlastně docela fajn kluk, který má jen spoustu problémů, začne brát svou práci trochu víc vážně. I proto, že i ona sama má život v háji a tohle nečekané přátelství by jí mohlo pomoci trošku si ho srovnat. Nic ve zlým se sice tváří jako eRková vulgární komedie, ale i když tu pár drsnějších fórů je, ve skutečnosti jde o příjemnou, herecky perfektní a nečekaně citlivou podívanou o tom, že nikdy není pozdě začít si dávat dohromady vlastní život. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $50,425,720║ Tržby Celosvetovo $85,121,295▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Po malej odmlke v posledných rokoch je to celkom slušný návrat Jennifer Lawrence. Aj keď v dosť bláznivej miestami dosť uletenej komediálnej polohe. V celku je to šlahlé šablónou ale Jennifer si to vie ustáť a upútať, keď treba vie pritlačiť na pílu a neváha dokonca sa aj úplne telesne odhaliť. Trošku mi tam nesedí ten prechod tónu z komédie na takú romantickú melodrámu a do toho stále pchané tie bizar uletené komediálne nápady. Prevažne to našťastie ale berie a baví, vďaka spojeniu sveta tínedžerov a skoro dospelej bláznivky v úzkych. /65%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZAČNI RANDIT S PERCYM A BUICK JE TVŮJ…“ Votrava, vobčas vtip, vobčas trapný, vobčas vtip, vopruz, votrava… nakonec hra na city… Já prostě Jennifer tu holku nevěřím. Sorry. A přitom má fajn postavu, komediálně se snaží…do „R“kovýho filmu ideální… No nevěřím! Moralistický komedie asi nebudou mým šálkem kávy. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Zápletka vychází ze skutečného inzerátu. 2.) Thx za titule Květa Čermáková. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná feel-good žánrovka jakých už moc v dnešní době nevzniká. Gene Stupnitsky mě rozsekal komedii Good Boys, kterou jsem viděl už 5x a řadím ji mezi top komedie posledních let, hezky tam těží z nevinnosti dětí, které řeší dospělácké věci. O trochu podobný přístup se snaží i zde, kde těží z nevinnosti nezkušeného chlapce, který se bojí téměř všeho a hlavně žen a není to sice taková jízda narvaná gagy a situačním humorem, sází se spíše na skvěle fungující chemii a překvapivě fungující vztahové drama, ale i v téhle poloze mi Stupnitsky sednul. Jennifer Lawrence je zde výborná, né jen že skvěle hraje, ale je správně HOT, a že se ukáže full frontal naked jsem fakt nečekal. Neznámý Andrew Barth Feldman hraje nezkušeného panice taktéž skvěle a věrohodně a líbila se mi i jeho postupná proměna. Scéna, kde Feldman zahraje na klavír v restauraci má i silné dojemné kouzlo. První půlka je vtipnější, druhá je spíše drama, ale je to fakt příjemná a kvalitní podívaná, kde jsem se ani na chvíli nenudil. Příjemné překvápko 75% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Lawrence nakonec dozrála do role použitelného materiálu od vedle. Feldman je však problém, postrádá charisma a není to ani dostatečně velké vemeno, aby vypadal komicky a romantická linka způsobovala záchvaty dojetí. Komedie jsou ovšem na ústupu, takže zaokrouhlení hodnocení musí být jedině nahoru. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost. Mám rád tyhle zápletky o vytahování plaché postavy z její ulity zkušenější postavou a Lawrence a Feldman jsou fajn. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém má místy hodně silný indie vibe, než punc drahé hollywoodské produkce. Není to tak třeskutě vtipná nebo hrubozrná komedie, jak jí prodává trailer. Namísto toho je to citlivě natočená coming-of-age story nejenom pro Percyho, ale taky pro Maddie. Z letošní nabídky určitě to lepší, co se vylouplo. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná feel good komedie s originálními nápady a sympatickým obsazením, co měla vibe spíše nějakého nezávislého menšího filmu, než hollywoodského bijáku. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

One woman show v podobě Jennifer Lawrence. One je hlavní a vlastně z drtivé většiny jediný důvod, proč si tuhle post-pubertální taškařici pustit. Narážky na problematický život dospělých, boháče z Hamptons, sociální sítě i gender issues jsou v pohodě, vtipu je přiměřené množství a většina je snesitelná, ale být v roli Maddie jiná herečka, obávám se, že už to nebude ani zdaleka ono. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na hořkosladké ladění snímku, těšil jsem se na chytrý humor, těšil jsem se na uvolněné pojetí s příjemným soundtrackem. Dostal jsem od každého trochu. Ale ne dostatek. No Hard Feelings totiž moc neví, čím chce být. Respektovaná Jennifer Lawrence kývla na eRkovou komedii, ve které se její Maddie s prořízlou pusou dostane do svízelné situace. Kolem domu, ve kterém prožila celý život, rostou vily pracháčů, ve městě je všechno drahé a navíc přichází o auto, které ji částečně živilo. Svolí tak ke svéráznému inzerátu, kdy má před nástupem na univerzitu trochu „srovnat“ introvertního devatenáctiletého synka úzkostných rodičů. Divák si řekne, že zápletka je krapet přitažená za vlasy, ono je však přitažené sbližování a oddalování ústřední dvojice. Jejich vývoji vztahu jsem prostě úplně nevěřil. On ji do své bezpečné zóny poměrně snadno vpustí, ona zvláštně přepíná mezi svou sobeckou motivací a sbírkou traumat z minulosti a nejistot z budoucnosti. Tvůrci pak ne zrovna umně přeskakují mezi odlehčenější a vážnější polohou. Zároveň měli na papíře evidentně dost nápadů, ale velkou část vtipů nedokáže režisér Gene Stupnitsky prodat. Troufám si tvrdit, že třeba takový Cameron Crowe by látku posunul o dost výš. Přitom Lawrence si ze sebe dokáže dokonale udělat legraci (a až nečekaně hodně „ze sebe“ předvede na pláži) a jen potvrzuje, že se sakra dobře dokáže pohybovat i v přisprostlé komedii. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jennifer je neskutočná jebačka, kvôli nej by som bol ochotný držať aj diétu. Zrejme by mi to dlho nevydržalo, no jej emóciám sa v tomto snímku taktiež veriť nedalo .. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka bohužel není podána ani trochu věrohodně a film zároveň obsahuje jednu z nejzbytečnějších odhalených scén v dějinách kinematografie, ale ve výsledku to nebyla úplně špatná podívaná. Především tedy zásluhou slušné chemie mezi Jennifer Lawrence a Andrewem Barth Feldmanem, neboť o poutavosti nebo originalitě scénáře se rozhodně mluvit nedá. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Minimálně za tu scénu na pláži, která mě šokem katapultovala ze sedačky k olizování obrazovky, prostě musím dát čtvrtou hvězdu. I bez ní se ale jedná o solidní romcom k pobavení, plus se na ní vážně dobře dívá. Vždycky jsem říkal, že to je buchta! [HBOmax] ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to tak nevnímal, ale Jennifer Lawrence JE kočka. Tahle role ji navíc v kariéře pomůže, protože sestoupila mezi prostý lid, udělala ze sebe sexuální objekt a snaží se sbalit synáčka prachatých rodičů, aby od nich za odměnu dostala auto, které nutně potřebuje. Humor mohl být určitě i drsnější, ale pár momentů tady J.Law předvede. Samozřejmě že se z toho vyklube romantická komedie jako vyšije, ale já jich v poslední době zase tolik neviděl, takže jsem tu limonádu zvládl. Hlavně to netrvá dvě a půl hodiny a není to z dílny Netflixu. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príjemne prekvapko, nečakal som, že to bude až tak pikantné a ani to, že ma to bude baviť. Úvod a stred boli super, mali šťavu, nechýbali dobré, suché, či pikantne scény, ale záver, ktorý sa začal tváriť seriózne a chcel povedať divákom, aby si vstúpili do svedomia a mysleli na to, že nikdy nie je neskoro zmeniť svoj život, ma už toľko nebavil. Na jednou pozretie prijemná komédia. 70% - 3* ()

Reklama

Reklama