Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (273)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém má místy hodně silný indie vibe, než punc drahé hollywoodské produkce. Není to tak třeskutě vtipná nebo hrubozrná komedie, jak jí prodává trailer. Namísto toho je to citlivě natočená coming-of-age story nejenom pro Percyho, ale taky pro Maddie. Z letošní nabídky určitě to lepší, co se vylouplo. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

Za obyčejných okolností se jedná o lehce nadprůměrnou komedii, ale když se na tento snímek budete dívat v létě, pocítíte z něho feel-good letní komedii se skvělou Jenn Lawrence v titulní roli, která vám v horkých letních dnech dodá úsměv na tváři. Film obsahuje několik skvělých scének a dialogů, u kterých se budete zaručeně bavit. Za mě moc příjemný film na odpočinek. 7/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rovná se zázraku narazit na americkou komedii, jež není plná šablon, předvídatelnosti, tleskání a naprosto očekávaných a stokrát provařených konců. Nic ve zlým působí jako zjevení a kraluje v něm Jennifer Lawrence, jež využívá naplno svůj komediální potenciál. Po obrovském zklamání ze Života pod vodou více než dostatečná komediální satisfakce během jednoho filmového večera. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZAČNI RANDIT S PERCYM A BUICK JE TVŮJ…“ Votrava, vobčas vtip, vobčas trapný, vobčas vtip, vopruz, votrava… nakonec hra na city… Já prostě Jennifer tu holku nevěřím. Sorry. A přitom má fajn postavu, komediálně se snaží…do „R“kovýho filmu ideální… No nevěřím! Moralistický komedie asi nebudou mým šálkem kávy. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Zápletka vychází ze skutečného inzerátu. 2.) Thx za titule Květa Čermáková. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama