Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Státnímu zástupci Šebkovi ukradnou auto, které je pak nalezeno havarované s mrtvým řidičem za volantem. Na základě nepříjemných otázek, které při vyšetřování podivné havárie klade policie Šebkově dceři Jitce, navštíví státní zástupce starého kamaráda detektiva Martina Tomsu. Požádá ho, aby sledoval jeho dceru, neboť neví, s kým se vlastně stýká. Půvabná studentka cizích jazyků se bezděky stane mostem, přes který Tomsa odhalí stopu dobře organizované party pašeráků cigaret. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše Chaloupek - druhý díl Detektiva Martina Tomsy je dneska více než jako filmový zážitek hodnotný jako studijní materiál devadesátých let - výlet do doby, kdy podnikatelé, kteří podnikají se vším možným a nemožným, nosili fialová saka, soukromí detektivové se snažili napodobovat své americké vzory, padouši kopírovali zahraniční mafiány , přičemž všichni nosili hrozný hadry, bmw a mercedes-benz byly vrcholem společenského postavení ( ... aha, to vlastně ještě zůstalo i dneska ) a Sabina Laurinová měla svoje filmové nahaté období. ()

Kakho-oto 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z celkového počtu dvanácti reprízovaných dílů seriálu je Camel story druhým nejhorším. První řada (epizody 1-6) je zřejmě tou nejslabší, poněvadž předchozí díl Zimmer frei je z těch, které si pamatuji, vůbec nejhorší. Další dvě epizody z první řady (Vůně peněz, Lambada) si vůbec nepamatuji. Stejně jako výborný díl Flek na hru je ČT nikdy neopakovala. Z reprízovaných dílů je nejlepší Zlatá klec (6. díl), tato epizoda strčí Zimmer frei a Camel story do kapsy. ()

Chaloupek 

všechny recenze uživatele

To bylo taaaaaak blby, ze to az mozny neni. Sabina vyborna naha, priserna jakmile otevrela hubicku. Nezapomenutelny vylet do devadesatek, na ktere by clovek docela rad zapomnel. A ty hadry! Dve hvezdicky za dve kozicky.. ()

Reklama

Reklama