foto

Pavel Zatloukal

  • nar. 20.10.1943 (74 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Můj strýček Archimedes (TV film)
2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Děti
2013 Sebemilenec (TV film)
2010 Alma (TV film)
2008 Bratři Karamazovi: Vzkříšení (divadelní záznam)
2007 O život
2005 Stavrogin je ďábel (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně
Útěky (TV film)
2001 Vyhnání z ráje
1999 Kabát (TV film)
1998 Flóra (TV film)
Katynka z Heilbronnu neboli Zkouška ohněm (divadelní záznam)
Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1996 Maryša (divadelní záznam)
1995 Nevinný (TV film)
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Chmelnice v Divadle na provázku (divadelní záznam)
Případ s černým vzadu (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1990 Koncert V... (divadelní záznam)
1987 Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Ohnivé ženy se vracejí (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
Trampoty (TV film)
Tři bratři (TV film)
1984 Brigáda (TV film)
Skřivánek a sova (TV film)
Stopy zločinu: Velká rána (TV film)
Zelený ptáček (TV film)
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Restaurace (TV film)
Šáteček a jablíčko (TV film)
1982 Motiv (TV film)
1981 Svatba (divadelní záznam)
1980 Commedia del arte (divadelní záznam)
1979 Kdo chytá štěstí za pačesy (TV film)
1978 Balada pro banditu
Búrajú starú pec (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)

TV seriály

2015 Znamení koně (TV seriál)
Dozrál čas (S02E04)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Slečna Smrt (S04E14)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Poslání (E06)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Zabijáci doktorky Kalendové (E01)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Návrat háčků (E09)
2004 Redakce (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
Dobré mravy (E03)
Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Případ Anděla (E18)
Osudná nadílka (E16)
Osamělá (E15)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Kdo unesl Martu M? (E12)
1995 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bílá past (E07)
Zlatá klec (E06)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Camel story (E02)

Dokumentární

2017 Husa na provázku (TV seriál) - a.z.
2009 Cirkus Havel (TV film)
2008 Za domy milovníků umění s profesorem Pavlem Zatloukalem (TV seriál)
2001 Předčasná úmrtí: Proměny povahy tragického hrdiny (TV film)

TV pořady

1998 Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě (TV pořad)
1996 Přezůvky s sebou (TV pořad)
1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
Bratři (E17)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace