foto

Zdeněk Barták

  • nar. 31.8.1954 (63 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Piknik (TV film)
2011 Policie Modrava (TV film)
2001 Jak ukrást Dagmaru
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1997 Byl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!
Zdivočelá země
1995 Byl jednou jeden polda
1993 Svatba upírů
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Discopříběh 2
Společenská hra (TV film)
1989 Divoká srdce
1987 Discopříběh
1986 Pěsti ve tmě
1984 Láska z pasáže
1983 Záchvěv strachu
1982 Vítr v kapse
1981 Dostih
1980 Romaneto
1979 Drsná Planina

TV seriály

2017 Policie Modrava (TV seriál)
Žena, která odešla před obědem (S02E08)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
Hajný, který zmizel (S02E06)
další epizody (8)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
Jak málo stačilo (S01E13)
další epizody (15)
2012 Zdivočelá země (TV seriál)
Epilog: Maděrovy pětasedmdesáté narozeniny (S04E13)
Maděra na kolenou (S04E12)
Vraždy (S04E11)
další epizody (13)
2008 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (12)
2005 Kajetán a Modrá liška (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2001 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
1999 Hotel Herbich (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tajemství staré bambitky (TV film)

Dokumentární

2002 Příběhy slavných (TV seriál)
1997 Muž, který chtěl létat (TV film)

TV pořady

1999 Banánové rybičky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace