Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Po trošku vleklým začátku se to s nástupem Maxe rozjede a je to bomba až do konce. Je to tak brilantně a poutavě poskládaný, že ty dvě hodinky utečou jak nic a člověk je skoro celou dobu napnutej jak kšandy. Docela dlouhou část filmu jsem měl takový ten pocit částečně tajemna, částečně uspokojení dokonalosti plánů a neustávající zamotávání zápletky, co uměly navodit ty krimi thrillery v devadesátejch letech. Ač pro mě osobně byl konec docela neuspokojující, kompozice vyprávění filmu mi přišla natolik dokonalá, že jsem si ho stejně nejvíc užil a hodnocení na celkovým dojmu to neubralo. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla pecka a další pětizářez! Popis filmu od Apple+ vypadá jako úmorná drama nuda, ale je to víceméně úplný klam, protože Sharper je napínavý thriller plný zvratů, neskutečných podvodů a intrik sledující na první pohled odlišné osoby, ale čím hlouběji film jde, tím většího propojení se nám dostává a v samotném závěru se vše spojí do dokonalého obrazu. Tvůrci nám servírují zvraty, výborně zahrané postavy i spletitý příběh a celá tahle banda zlodějíčků, o které film pojednává, je teda sakra působivá. Spád, napětí, áčkoví herci a precizní podání celého příběhu dělají ze Sharper absolutní top shit pecku evokující skvělý Focus (Will Smith) a já jsem zas nadšený jak malé dítě, protože tyhle filmy já můžu. V jednom měl oficiální popis ale pravdu - nic není takové, jak se zdá. Luxusní záležitost! ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Sharper je solidně vyrobené drama z prostředí boháčů a podvodníků se zajímavou strukturou příběhu, která vylepšuje jinak obyčejná témata. Ke konci snímek lehce ztrácí dech, ovšem ne natolik, aby tím byl divácký požitek zkažen. Co ztratí na finále, nažene film na technických aspektech - kamera, výprava i hudba navozují stoprocentně fungující neo-noirovou atmosféru. 70%. Více zde. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda a největší letošní trápení. Bratříček Focus a Podfukářů ? Těžko. Místo heistů a podfuků se tu řeší mezilidské vztahy a převažuje drama, kde se fakt nic zajímavého celé 2 hodiny neděje. Postavy mě vůbec nebavily, dialogy yaaawn, o rychlém tempu, napětí či zábavě zde nemůže být ani řeč a celé je to takové chladné, odtažité a nezaujaté k divákovi. "Zvraty" mě tu nepřišly absolutně zajímavé ani šokující. Za mne ztráta času, nebavilo mě tam absolutně nic. 3/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama