foto

Seith Mann

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Breaks (TV film)
2003 Five Deep Breaths

TV seriály

2017 Ve jménu vlasti (TV seriál)
R for Romeo (S06E11)
2016 Jak prosté (TV seriál)
Mrtvý superhrdina (S04E17)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Výhled z Olympu (S03E18)
Rodinné pouto (S03E12)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Our Man in Damascus (S05E11)
2014 Jak prosté (TV seriál)
The Man with the Twisted Lip (S02E21)
Ears to You (S02E17)
Hell on Wheels (TV seriál)
Bleeding Kansas (S04E11)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Sžíraná (S05E06)
Zabráno (S04E11)
Californication (TV seriál)
Musí ze sebe ten jed dostat (S07E05)
2013 Rectify (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Duchové (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
The Woman (S01E23)
Possibility Two (S01E17)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Červený trakař (S03E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Domov (S03E10)
Californication (TV seriál)
Všichni jenom kritizujou (S06E08)
2012 Jak prosté (TV seriál)
One Way to Get Off (S01E07)
Profesionální lháři (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
Falling Skies (TV seriál)
Death March (S02E08)
Californication (TV seriál)
Kluci a holky (S05E03)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Soud (S04E10)
Dexter (TV seriál)
Get Gellar (S06E09)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
My Generation (TV seriál)
Rubicon (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Hnědá Betty (S02E20)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
Ostrov smrti (TV seriál)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Dogtown (S03E10)
Hrdinové (TV seriál)
Díkůvzdání (S04E11)
Studené války (S03E17)
2008 Havárie (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Staří přátelé (S01E06)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Muži na stromech (TV seriál)
Světla páteční noci (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Breaks (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace