Reklama

Reklama

Epizody(10)

Po přeměně v upíra žije navždy 12letá Eleanor v úkrytu, zatímco její otec Mark se ze všech sil snaží poskytnout jí lidskou krev; avšak po deseti letech přežívání se vracejí domů do New Yorku a hledají lék. (SkyShowtime)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (16)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo velké překvapení. Upřímně, čekala jsem fakt blbost. Protože natočit nějaký fungující upíří seriál je docela dost těžký, každý očekává něco ve stylu Stmívání, ale tohle je něco jiného. Je to seriál s upíry, který nebyl natočený pro teenagery, ale pro dospělé. Příběh funguje skvěle, je to napínavé, místy děsivé a dramatické. A ten konec? Fakt doufám, že druhá série bude! ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celý oblúk s Clair a Petrom je nudný. Hľadanie lieku na upírstvo? A Peter sa na rozdiel od Eleanor neustále trápi? Prečo ho jednoducho nevystavia na plné slnko a nenechajú ho zomrieť. Celkom nechápem, prečo Eleanorin otec zrejme hľadá ďalšieho upíra. Myslí si, že skoncovanie s upírom, ktorý ju uhryzol, ju vylieči? Ona predsa nie je dravá príšera, ktorá neustále trpí bolesťami, ako Peter. Prečo sa nevydá do sveta a nesnaží sa nájsť iných upírov, ako to bolo v príbehoch Anne Riceovej? Páči sa mi priateľstvo medzi Eleanor a tým malým čarodejníkom. Je taký priateľský a šťastný a vidieť, ako ho títo spratkovia šikanujú, je hrozné. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Otec s dcérou sa musia často sťahovať. Dôvodom je to, že v jej detstve na ňu zaútočilo neznáme monštrum, ktoré ju zmenilo na krvilačnú beštiu. Jej otec sa snaží udržať beštiálne inštinkty na uzde a preto zabíja aby ona nemusela. Po príchode do New Yorku sa nedopatrením zapletú do kriminálneho prípadu s neznámou drogou. - Velmi príjemné prekvapenie z dielne Showtime. Asi ako každý som mal pred vydaním pochybnosti, pretože napodobniť mrazivú atmosféru pôvodnej škandinávskej pecky je takmer nemožné. Tvorcovia sa tu ale vydali vlastnou cestou, čo sa mi páčilo a fungovalo to na mňa od začiatku do konca. Síce vzťah Eleanor a Isaiaha nie je tak intenzívny ako vzťah Eli a Oskara vo filme, ale zase sa mi páčilo hlbšie puto medzi Eleanor a jej otcom, ktorý bol do príbehu zapracovaný ovela komplexnejšie a hlavne mal silnejšiu, aj keď bezpochyby trochu po americky zromantizovanú, motiváciu. Unáhlene pôsobiaci koniec zostal celkom otvorený a vela sa toho neporiešilo, ale vďaka záverečnému celkom prekvapivému zvratu na druhú sériu nabudí dostatočne. Keby sa každá předělávka podarila aspoň takto, filmový svet by bol krajším miestom. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S knižnou predlohou to má spoločné veľmi málo, napriek tomu sa príbeh podaril a aj keď si autori neodpustili sračkoidné liberálne útoky na kresťanstvo jedná sa o sympatický seriál.Čo človek nepochopí je že sračky zo Skyshowtime prvú a poslednú epizódu ponúkli bez dabingu, ale všetky ostatné nadabované boli. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

miluju švédský originál a překvapivě se mi dost líbil i americký remake. Seriálová verze celkem logicky vychází ze stejného základu, ale aby utáhla pomalu devět hodin musí přidat něco navíc a tady to bohužel docela drhne. Žádná z přidaných linek totiž není natolik zajímavá aby původní premisu někam posunula, či snad dokonce vylepšila. Kouzlo originálu bylo v tom, že šlo o komorní snímek a nejdůležitější tady byl vztah dvou dětí, přičemž brutalita a krev byly otázkou druhého sledu. Tady otec vraždí pro svojí dceru aby ona nemusela, někdo další zase hledá lék na upíří "virus", přičemž onen lék funguje jako droga a to zase vyšetřuje policie. Možná to na papíře zní docela zajímavě, ale bohužel není. Rozhodně ne tolik abych se těšil na případnou druhou řadu...60% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama