Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Itoshiki Nozomu, nejvíce negativní osoba na světě, učitel a neúspěšný sebevrah, je zpět a snaží se naučit třídu 2-H to, že život je plný zoufalství a temnoty. Jak to však vypadá, tak je tento úkol pro něj obtížnější, než očekával, protože jeho studenti se velice liší od běžných lidí - nejvíce pozitivní dívka na světě, osobní stalker, zahraniční studentka s rozdvojenou osobností, třídní prezident, kterého všichni přehlížejí a mnoho dalších podivínů. S těmi všemi se musí Nozomu vypořádat. (Jigvell)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má rovněž výbornou hudbu, opening i ending (zejména ten od Rollyho). Nicméně ve spoustě dílů jsem se nechytal, bylo to dost těžší stíhat, než jedničku, u některých dílů jsme se nudil vyloženě. Byť jsou tu perly jako díl, kdy dělá Itoshiki detektiva a tak. Přesto je to pořád nadprůměr a můžu to s klidným svědomím doporučit. Jinak vychází třídílné ova, které navazuje, zatím se mi hodně líbí, v první díle se řešila otázka originiality, uvidíme co přinese dnes díl druhý:) ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se od první příliš neliší, obsahuje však IMHO o něco méně kvalitnějších dílů (první díl je asi nejlepší). Ještě více než v první sérii se využívá schematu, ve kterém sensei je ponořen do zoufalství dík nějakému společenskému nešvaru a pak tento nešvar ukazuje do úmoru na různých více či méně absurdních příkladech. Lepší ***. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší odvar první řady. Kvalita jednotlivých dílů dost výrazně kolísá - některé jsou nápadité a vtipné, u některých jsem se fakt nudila. Tudíž jako celek pouhý průměr. Všechny staré dobré postavy + pár nových, animace pořád úžasně surrealistická, soundtrack stále pěkný, nové openingy i endingy super. 6/10 ()

Reklama

Reklama