Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (295)

Fr 

všechny recenze uživatele

„VLASTNÍM MOTOREST. POSLEDNÍ DOBOU PŘITAHUJE ŠPATNOU KLIENTELU. POLDOVÉ JSOU K NIČEMU. VŠICHNI MOJI VYHAZOVAČI UTEKLI. DOBŘE ZAPLATÍM…“ 0sumdesátkovej film, napasovanej na „novou“ dobu. Nějak mně to neštymuje… Přitom Gyllenhaal je fajn a ze začátku to i baví. Pak se z toho stává v podstatě píčovina, kdy i ty bitky vypadaj digitálně. K tomu blbý chování postav, pitomej děj, a přestože je (hlavně v závěru) akce dost, nějak extra nebaví. Spíš je nesympaticky přehnaná a fádní. Pro mě zklamání. Zlatej originál…     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o „reimaginaci“ stejnojmenného filmu z roku 1989. 2.) Film produkuje legendární Joel Silver, který měl na starosti také originál. 3.) Thx za titule „Michaela Vokřálová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

První polovina funguje parádně. Gyllenhaal má ten Swayzeovský šarm tichého skautíka se skillem zabijáka. Krásně a organicky se sžívá s barvitými charaktery a prostředím floridského zapadákova. Má to nadhled, vtip, nápady, drobné odkazy na původní film.. Pak ale přijde druhá půlka a nafouknutý McGregor, který ve svém totálně prkenném projevu předvádí pitomou parodii na sebe sama a jako kotva táhne celý film ke dnu. S ním na plátně to najednou musí být hrozně "cool" a akční ale je to jen cringe a v akci pitomé jak všechny ty digi-pičoviny od marvelu. Liman prostě moc vsadil na to, že úplně stačí když tam bude McGregor přítomnej, se svým přízvukem, holou prdelí a chůzí jak z looney tunes animáků a bude to instantně hit a klasika. No, chyba úsudku. Ve výsledku to zničilo potenciálně suprovej film. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První polovina pro mě byla pověstný pětikvalt a celkově jsem si film doma hrozně užil (do kina bych na to nešel). Technicky vypadá film na streamu skvěle, Jakea Gyllenhaala mám snad stále raději a nevadily mi ani různé dějové odbočky mimo. Ta druhá mé dojmy trošku rozmělnila, už to bylo příliš natahované a některé postavy z filmu mi příliš k srdci nepřirostly. Kapitolou sama pro sebe je Conor McGregor, který se na scéně zjevil až v druhé půlce filmu, svou postavu bych řekl až paroduje, ale překvapilo mě, že zřejmě bral nějaké herecké lekce, jelikož ve filmu nepůsobí až tak úplně mimo svým herectvím, ale pouze svým vystupováním. Původní film mám teprve před sebou a nechtěl jsem si je dávat v krátkém sledu, takže jako na někoho příběhem nepolíbeného to na mě působilo výborně a trošku mě mrzí ty znuděné dojmy ostatních. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Liman si pro radost natočil osmdesatkové béčko a oni mu to ani nedovolili dát do kin! Usměvavý Gyllenhaal ubližuje zlým lidem a očividně si to neskutečně užívá. McGregor je jako zlý, nesympatický kretén dokonalý. Romantická linka funkční, osazenstvo sympatické. Určitě by ale pomohlo malinko krátit. Prostředek se trochu táhne. Akce slušná, bitky místy zvláštně natočené, ale za mě v pohodě. Hudba parádní a hlavně krásné záběry oblasti Keys. Někdy se tam musím zajet podívat. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Našlapaný úvod který vybízí k drsnému cestovatelskému dobrodružství. Filmy, ve kterých se hlavní postavy vydávají prozkoumávat neznámé prostředí mám rád, o to více, když je hlavní postavou Jake Gyllenhaal, který umí dávat do držky. Napětí i akční scénky jsou skvělé a zábavné. V průběhu, po tom co se objeví Conor McGregor, ale film docela zešílí a nabere obrátky ve stylu Fast & Furious. Velká škoda! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Při prvním setkání Knoxe (Conor McGregor) s Daltonem (Jake Gyllenhaal) ho Knox nazve: „The most notorious fighter Dalton“ („Nejznámější bojovník Dalton“). Přízvisko „Notorious“ používal McGregor po celou dobu svojí aktivní kariéry v MMA a UFC. (Guilemot)
  • Tvorcovia sa snažili inovovať spôsob natáčania bojových scén. Tím vyvinul novú viacprechodovú techniku, aby bitky vyzerali realistickejšie, čo predstavuje odklon od tradičnej bojovej choreografie. (Arsenal83)
  • Motorest bol navrhnutý produkčným dizajnérom Gregom Berrym a bol postavený úplne od základov. Dôkazom kvality stavby je fakt, že odolala sile hurikánu Fiona, ktorý sa v septembri 2022 prehnal miestom natáčania v Dominikánskej republike. (Arsenal83)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama