Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale mne príde tento film úplne old school, akoby spred 15 rokov, kedy takéto filmy výslovne leteli (a ja som ich vtedy fakt že žral). Asi každému bolo jasné, kam sa bude napokon posúvať celý priateľský vzťah medzi Petrom a Debbie. Na zamyslenie zostáva, že prečo im to trvalo tak dlho? Inak čo sa týka prevedenia, tak príbeh ma celkom bavil a napriek klišovitosti má celkom vydarený dej a aj spád. Dialógy sem tam veľmi príjemné, ale niektoré aj tak trochu trápne. Akurát mi po celý čas vŕtal v hlave ten 3-hodinový časový posun medzi LA a NY, ktorý tu akoby ani nebol zakomponovaný. Každopádne, Ashton a Reese ma bavili, takže napokon 3* ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon v romantické komedii? Musela jsem to vidět a to víc jsem zklamaná, jak strašně špatný film to je. Vyloženě je to ta podprůměrná Netflix kvalita. Příběh je ohraný, viděli jsme to milionkrát, což by ani tak nevadilo, kdyby to bylo lépe a šikovněji natočené a dávalo to smysl. Pardon, ale když si ti dva dvacet let každý den volali a psali (20 let!!!), tak za ta desetiletí by muselo alespoň z jedné strany přijít to přiznání, ne? Tohle prostě nefungovalo, docela jsem se i nudila, není tam nic vtipného, ani vlastně romantického. Je to nemastný, neslaný, pdoprůměrný film, který si Reese vůbec nezasloužila. ()

Reklama

pavcas 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je ještě víc trapnej, než byste čekali od romantický komedie s Ashtonem Kutcherem. V první řadě "neotřelý námět", kdy celoživotní přátelé zjistí, že se celou dobu milovali. Není to spoiler, protože jsem zvládla  jen hodinu dvacet, takže ve skutečnosti nevím jak to dopadlo. Navíc ještě Ashton už v podobným filmu hrál, asi před 15 lety, nechápu jeho výběr, na druhou stranu vždycky byl příšernej herec a moc dobrejch rozhodnutí neudělal, kromě toho vzít si Milu Kunis.  Už prvních dvacet minut bylo k nevydržení, nudný dialogy, nudný herci, takový ty jakejma režisér plní ve filmu kvóty od každýho typu, pohlaví a rasy něco. Ale ono se to to nerozjelo ani po hodině a něco. Jako ona se těžko buduje chemie mezi hlavními hrdiny, když se celej film nepotkaj! Já to shrnu, Reese mám ráda, ale tohle mi normálně zkazilo odpoledne, ten čas už mi nikdo nevrátí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zoufale plochý romkom plný klišé navíc s nulovou chemií mezi ústřední dvojicí. Úsměvné momenty by se daly spočitat na prstech jedné ruky a těch romantických je ještě méně. Reese je pořád docela sladká i před padesátkou (dokonce i když se chová v závěru jako kráva) ovšem Kutcherovi se to úplně říct nedá. On sice zestárnul, ale na to any hrál “dospělé” role mu chybí charisma a v tomhle případě je jeho obsazení krokem vedle…40% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Čo sa stalo so žánrom romantická komédia?!! Od istého času to ide dole vodou a malo by sa to premenovať na NEROMANTICKÚ NEKOMÉDIU!!! Na tento film s mojou obľúbenou Reese Witherspoon som sa úprimne tešila, ale žiaľ jeho hodnotenie je pravdivé! Your Place or Mine je podpriemerný, nudný, politicky korektný a ničím nezaujímavý netflixovský film. Keby toto dávali v kine a keby som si na to (kvôli Reese samozrejme) kúpila lístok, určite by som bola veľmi sklamaná. Reese je super ako vždy, ale nič iné tu skrátka nefunguje. Film kazia maximálne otravné vedľajšie postavy, ktoré pre dej nie sú nijako dôležité. Záhradník Steve Zahn, wtf? Postava navyše, ktorá nie je vôbec vtipná, ale trápna - chudák Steve, alebo vlastne blbec, že sa na takú rolu dal. Ďalej gay kamarátka, ktorej jedinou úlohou vo filme je držať a piť kávu, ale jasne, komunita musí mať svoje zastúpenie. A do tretice parťáčka Reese v NY. Len tak zrazu sa objaví v Petrovom byte, len tak náhodou sa z nej a Reese stanú best friends a hlavne je jej vždy k dispozícii akoby nemala vlastný život! A bla bla bla. No veru nebavilo ma to, ani cutie Reese Witherspoon nedokázala film zachrániť!!! 40%. Dodatok: Ešte dobre, že som si ho nenechala na môj narodeninový večer, ako som pôvodne zamýšľala, asi by ma piclo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Yorku, hlavne v Brooklyne, od 4. októbra do 12. novembra 2021. (Arsenal83)
  • Když se Jack (Wesley Kimmel) dívá s kamarády na hokej, mají na sobě dresy hokejistů Anžeho Kopitara, Drewa Doughtyho a Quintona Byfielda. (Zix.)

Reklama

Reklama