foto

Tig Notaro

  • nar. 24.3.1971 (47 let)
    Jackson, Mississippi, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dog Days
Instant Family
Tig Notaro: Happy To Be Here (TV film)
2016 Komik Henry
2015 Klaun až do domu
2014 Catch Hell
Ulička hanby
2013 Hlas

TV seriály

2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Lady Dynamite (TV seriál)
Loaf Coach (S01E06)
One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
další epizody (5)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Transparent (TV seriál)
Cherry Blossoms (S02E04)
New World Coming (S02E03)
Kina Hora (S02E01)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Comet (S06E43)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Transparent (TV seriál)
Rollin' (S01E03)
The Letting Go (S01E02)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Terrible People (S01E09)
Gang Bang (S01E05)
Clarence (TV seriál)
Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Boyz 4 Now (S03E21)
2012 Kancl (TV seriál)
Test the Store (S08E17)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2006 Dog Bites Man (TV seriál)

Dokumentární

2015 Knock Knock, It's Tig Notaro
Tig
2012 Craigslist Joe

TV pořady

2017 I Love You, America (TV pořad)
2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
Larry King Now (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Last Comic Standing (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Movies at Our House (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 John Legend - You & I (Nobody in the World) (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tig Notaro: Happy To Be Here (TV film)
2015 Klaun až do domu

TV seriály

2017 One Mississippi (TV seriál)
Into the Light (S02E02)
I Want To Hold Your Hand (S02E01)
2016 One Mississippi (TV seriál)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Sex Tips (S01E10)
Terrible People (S01E09)
Clown Panties (S01E08)
další epizody (9)

TV pořady

2015 Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tig Notaro: Happy To Be Here (TV film)
2015 Klaun až do domu

TV seriály

2018 2 Dope Queens (TV seriál)
2017 One Mississippi (TV seriál)
I Want To Hold Your Hand (S02E01)

TV pořady

2015 Tig Notaro: Boyish Girl Interrupted (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 2 Dope Queens (TV seriál)
2017 One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (6)
2016 One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
další epizody (5)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace