Reklama

Reklama

Kandidáti života a smrti

(TV film)
  • Západní Německo Fleisch (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva stipendisté Monica a Mike konečně našetřili dost na to, aby se mohli vzít a vyrazit na vysněnou svatební cestu. Šetřílek Mike míjí jeden motel za druhým, až na kraji Las Cruses v Novém Mexiku zastaví u oprýskaného podniku s nápisem Honeymoon Inn. Pokoj pro dva za $ 7.50 a kafe v ceně. Stará majitelka se na nic neptá, hned nese klíče a slíbenou kávu. Na tu ale dvě hrdličky nemají teď ani pomyšlení. Vzbudí se až před západem slunce. Blízko motelu je slyšet sanitka a zvuk se neustále přibližuje. Další děj připomíná spíše špatný sen – Mike je násilím naložen do sanitky a prchající Monica se stěží zachrání na dálnici, kde stopne náklaďák řízený Billem. (dopitak)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Toto je tak divnej film, že to ani nedokážu hodnotit, no, nicméně, plácnul jsem 4* za WTF zpracování a ulítlej CZ dabing :D Čekal jsem trochu gore, ale vůbec nic, ani ň, to mě hodně zklamalo. Horor ani thriller to není ani z rychlíku, taková light detektivka.

KIT.HL

KIT.HL (hodnocení, recenze)

Obnovená ČESKOSLOVENSKÁ KINO PREMIÉRA ÚPF 11/86 Česká verze (Redakce pořadů ze zahraničí ČST Brno 1982 )

CZ DABING

Svata

Svata (hodnocení, recenze)

brzy už budou hotové české titulky v mé dílně,byl to boj už jen sehnat ten film na dvd..................

lebowski

lebowski (hodnocení, recenze)

Film tady šel v tv na začátku 80 let,od té doby ne. Na dvd není a pochybuji že bude

 (hodnocení, recenze)

Nemecky film Fleisch z roku 1979.Byl nekdy odvysilany na ceske televizi?Je dostupny na DVD s cekymi titulky???Videl jsem tenhle thriller jako teenager asi pred 25 lety v kine a ted po dlouhe dobe jsem si na tenhle zajimavy napinak zase rospomnel,ale tady v canade ho nemuzu sehnat.

Reklama

Reklama