Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Aideon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film nepřinesl nic originálního ani "wow" pro to, aby vás to donutilo se na tento kousek podívat. Lákadlem celého filmu tak mělo být zastoupení dívek známých z internetu, které sice nevypadají zle, ale po stránce kvality je to katastrofa. Jako kdybych už to měl seřadit herecky tak: Alagia, Šulcová a někde v dálce za nimi Kristal. Je vidět, že mají nějakou tu zkušenost stát před kamerou, ale ne se scénářem. (Ten sice také nebyl moc kvalitní, ale tak co se dalo čekat) Film byl podle mého názoru špatně rozvržen. Dlouhá předehra, pak najednou soutěž uteče za pár minut a máme konec. Myslel jsem, že film nese název podle soutěže, která mohla být více vidět a režisér si s ní mohl více pohrát. Zápletka v podstatě není. Výherce je očividný. Některé postavy ani vlastně nechápu proč jsou "hlavní".... například Kristal moc nezapadá do dějové linky, ale filmaři nám o ní říkají více, protože nakonci bude chodit s někým? Celkově mi tato postava do filmu nezapadala. Tina a Marta aspoň byli mimo Cool Girl kamarádky, ale ona byla random holka, která s nima má vlastně souvislot a dosadila se tam, dle mého názoru jen proto, že tři influencerky jsou víc než pouze dvě. Jako konec konců, od filmu jsem nic jiného než propadák neočekával. A to hlavně díky tomu, že samotný trailer nám prozradil úplně, ale že ÚPLNĚ všechny zápletky a vyvrcholení, které nás mohli šokovat. Takže film si potom ani nemůžete užít, když víte, že to přijde. Hvězdu dávám pro profesionální herecké obsazení, které si zde střihlo převážně pouze rodiče. ()

Lilith03 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejhorších filmů. Čsfd recenze jsou velmi neodpovídají, ale tady to výjimečně sedí. Největší průser je nezvládnutý scénář a režie... Tolik nelogických linek, člověk neví na co se soustředit a ono to ani nedává smysl. A to nemluvím ani o úplně nelogických záběrech s nelogickými scénami. Film se nedokáže rozhodnout zda se jedná o komedii nebo drama, ale ono by nebyla dobré ani jedno. Vtipy v tomhle filmu jsou neskutečně trapné, nevtipné a cítíte se u toho trapně za ty "herce". Brožová ta umí hrát jen naprosto labilní role nebo drama queen, takže vlastně to mohli hodit do dramatu, bylo by to asi lepší a třeba bych dala aspoň jednu hvězdu. Ono ani to zařazení není nejšťastnější, kdyby byl film označen jako "amatérský film" tak předejde nejspíše hodně negativním recenzím. Co bylo úplně hrozné byl zvuk, Domča neartikuluje nejlépe a věčně ji nebylo rozumět. Mimo příšerného ozvučení bych vyrazila i kameramana. Co mi vadilo vážně neskutečně jsou ty reklamy, zvládl to někdo napočítat? Čekala jsem je zde více než jinde, ale tolik jsem nečekala. Nevím zda pro někoho bude přínosné rozebrat jednotlivé "herce", ale tak aspoň pár řádků i k nim. Šulcová byla doslova příšerná, doslova její "skeče" pět let zpátky obsahují lepší herecké výkony. Kristal, no to bylo teda. Ta holka je úplně mimo, její čechoslovenština je kekel a dělá ostudu Čechům i Slovákům! Nevím na co si pořád hraje, holka jsi Češka, bydlíš v Česku, tak mluv tak, jak ti zobák narostl. To, že si na konec vecpala tu její vypatlanou Denisu mě ani nepřekvapuje, nejsem ten typ co by někoho urážel, ale já na tyhle dvě slepice nenajdu slušnější slova, omlouvám se. Domča jak už jsem psala neartikuluje dobře, ale z těch třech "hrála" asi nejlépe a jako jediná si i dle svých slov a vyjádření uvědomuje, že film je kekel, ale je rada za zkušenost. Kristal i Anna žijí evidentně v domnění, že jsou velké herečky... Robert překvapil, konec konců už někde málo hrál, takže se dalo čekat, že nebude vyloženě špatný. Ljuba tady teda smysl nedávala, mluvit neumí, pořád tam něco remcala, no nechápu proč tam byla. Jíra ani nehrál, choval se tak, jak se chová běžně a nebyl tam velký rozdíl od moderování Clashe. Ale ušlo to no. Natálie Kočendová měla jen malou roli, ale líbila se mi tam, je to šikovná dáma. Ten bratr z Mexika, to byl patlák, neznám a ani nechci. Bohužel i ty vedlejší role byli hrozné... Ty holky v soutěži děs, přítel Šulcové, přítelkyně z Mexika... Brožová jako vždy, Překvapuje mě, že Jan Šťastný se do toho nechal ukecat, ale mám ho ráda. Sabina i Filip v pohodě, ti jsou dobří herci. Na závěr tedy musím nejvíce zkritizovat tu nelogičnost, příběh nedává zkrátka smysl, je to nekvalitní a trapné. Happy endy na konci byli taky hrozné. Ještě že jsem nešla do kina a mohla jsem to vidět na Netflixu, tohle by byli vyhozené peníze, raději je pošlu na nějaký útulek. Otázka na závěr, je tak špatná i knižní předloha? Zajímalo by mě, zda je autorka s tímto paskvilem spokojená. ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, jak vypadají tady ta hodnocení Scénář je slabý, to že hlavní hrdinka jde na nějakou soutěž jsem se dozvěděl až po 50 min.Celou dobu jsem si myslel, že ji vzali do toho filmu.Herecké výkony slabé, jak ochotnické divadlo, Jakub Jíra dobrý moderátor,  moderování soutěže mu šlo, ale když měl hrát, tak to bylo prkenné, stejně jako další neznámé tváře. Škoda, že Vip herci nedostali větší prostor, ty by jediným plus, ještě s Robertem Cejnarem, který když pominu, že hodně občas přehrával,  tu ukázal, že je herecky jinde než mladí herci z tohoto díla. Plusem je, že Robert Cejnar si natočil svůj film jako producent.Za mě 20% a jedna *.A nakonec poznámka.Robert říká na začátku filmu, to už tady bylo mockrát.Ano Roberte takové témata, která jste použili ve filmu, tu byly mockrát.Jen jste vykradli americké filmy a ještě se Vám to nepovedlo.Jan Šťastný tam říká, že jako herec musí brát pořádné filmy a seriály za pár korun a dabing, aby zaplatil složenky.Po přečtení scénáře mu muselo být jasný,  že tento film bude zcela podřádný a zkazí si s ním pověst.Filip Blažek též, ten po Dukatové skále, Popovi a Andílci za školou přidal do své filmografie další brak a těším se, kdy dostane roli v pořádném filmu. ()

Alden_Larson odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní filmové selhání. Všechno, na co tento film šáhne, pokazí, a to nemá zrovna tak velký dosah. Jeho děj je plný klišé, je neskutečně předvídatelný a tím pádem hrozně nudný. Protagonistky nebyly ničím zajímavé, jejich vztahy mezi sebou i s jinými postvami byly buď stereotypní, nebo prázdné. Film taky není vůbec vtipný, podle mně by nerozesmál ani mimino. Několika momentům jsem se smál, ale ne těm, u kterých to tvůrci zamýšleli. Herecké výkony byly slabé, a vlastně se není čemu divit, když je film plný neherců a D-listových seriálových herců. Prezentace byla hrozně nevýrazná, tvůrci se několikrát pokusili o trochu zajímavější  kompozice v záběrech, ale moc se jim v tom nedařilo. Hudba byla děsně otravná a málokdy tónově vhodná. 0/10 ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň Tomáše Magnuska. Rádoby strhující příběh jenom bez příběhu. Iritující herecké/neherecké výkony influencerek, které jsem dosud naštěstí neznal. Product placement snad v každé scéně. Ani bych se nedivil, kdyby to byla Cool Girl Jaromíra Soukupa. Inteligencí celého filmu by to tomu odpovídalo. Zbylé obsazení dá lecčemu tušit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)
  • Hlavní herečky měly tříměsíční herecký workshop. (ČSFD.cz)
  • Na filmu se podílelo 900 komparzistů. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama