Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

K městu se prý blíží hurikán a tým začíná jednat podle dopodrobna promyšleného plánu. Paranoidní Roger řeší nebezpečnou situaci. FBI dostane tip. (Netflix)

Recenze (8)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše do sebe začíná více zapadat a myslím, že již chápu hlavní zápletku včetně vnitřní motivace hlavní postavy. Lze už i tak nějak odhadnout, co se stalo tenkrát před vězením. Přesto budu rád, když budu příjemně překvapený. Určité zmatení tu stále je, ale u (mé) druhé epizody (žluté) to bylo daleko horší. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděno jako třetí epizoda. Stále ničím nepřekvapující zápletka, nahodilé přehrávání dílů hodnotím po třech epizodách jako nevhodné/nefungující, absolutně ztrácím zájem. Je to jako byste si náhodně pouštěli díly jakéhokoliv sériálu - nesmyslné, ničící seriál. Tento navíc nemá co nabídnout. Jestli to dokoukám, bude to pro tvůrce důvod slavit. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 dní před loupeží - totální guláš a asi největší slepenec nelogických nesmyslů - který bohužel může být dán pořadím epizod - "modrá" totiž IMHO kdyby mi od ruce přišla později, bylo by to s hodnocením pravděpodobně jiné. Je to na mě moc přitažené za vlasy (třeba to vnuknutí s hurikánem a jeho využití). Nebavilo mě to. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je piata epizóda, ktorú som si pozrel po druhej (zelenej), piatej (fialovej), štvrtej (oranžovej) a šiestej (červenej) epizóde. Odporúčam ľuďom, aby si túto epizódu NEpozerali aspoň dovtedy, kým neuvidia 3-4 epizódy, pretože sa dá povedať, že ide o stretnutie skupiny aj udalostí, ktoré formovali ostatné epizódy. Modrá je farba inteligencie, komunikácie a dôvery. Ako sme videli a doteraz zistili, že každá farba na tento seriál pôsobí a možno kazí myšlienku každej epizódy. Je tiež farbou chladu a nedostatku emócií. Epizóda bola dobrá, trochu rýchla a možno sem-tam pár dejových dier, ale toto je komediálny seriál s obmedzeným rozsahom, takže je v poriadku, že má dobré vybudovanie a tak ďalej. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrh 4, pozrel som ju ako piatu...pokračujeme v multikulti liberálnom fantazmagoria svete kde sú skoro všetci ujovia bielej farby pleti zlí, avšak určite sú všetky zlé postavy bielej farby pleti. Nadradené rasy černoškov zabijakov a aziatov či hispáncov sú vlastne obete a oni vlastne musia kradnúť ...co ci žmýka, tomuto najdementnejšia časť ľudskej populácie naozaj verí. Inak celkom solídna epizóda, má svoje čaro, hlavne keď postupujete chronologicky, ak toto dostal niekto ako prvú epizódu tak sa musel kvalitne strácať v tom čo vidí. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama