foto

Hemky Madera

  • nar. 26.1.1977 (43 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Zombie Named Ted
En Altamar
Hele Muppete, kdo tady vraždí?
The Portrait's Secret
2017 Spider-Man: Homecoming
Untitled Miami Project (TV film)
2016 La La Land
2015 Krásná a zvrácená (TV film)
The Preppie Connection
Vražda v Mexiku (TV film)
2014 Morir Soñando
Primero De Enero
Supremacy
Tumbleweed: A True Story
Turtle
2013 Babička Ultima
Biodegradable
Problem of Evil
2012 El Jefe (TV film)
Last Intervention, The
2011 Joshua Tree
Pimp Bullies
Rango
2010 Jako zvířata v kleci
King of the Avenue
2009 Soga, La
2008 Playball
2007 Yuniol
2005 Ztracené město
2004 Cupidity
2003 Dreaming of Julia
2000 Bookie's Lament, The

TV seriály

2020 Queen of the South (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (13)
2019 Queen of the South (TV seriál)
Vienen Por Ti (S04E13)
Diosa De La Guerra (S04E12)
Mientras Dormías (S04E11)
další epizody (13)
2018 Brockmire (TV seriál)
Caught in a Rundown (S02E07)
Knuckleball (S02E03)
Platoon Player (S02E02)
další epizody (4)
Dobrý doktor (TV seriál)
Hubert (S02E07)
Queen of the South (TV seriál)
El Mundo (S03E13)
Justicia (S03E12)
Diez De Copas (S03E11)
další epizody (13)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bali (S03E07)
Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Baby Proof (S03E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Luke (S14E06)
2017 Brockmire (TV seriál)
It All Comes Down to This (S01E08)
Old Timers Day (S01E07)
Road Trip (S01E06)
další epizody (7)
Queen of the South (TV seriál)
Que Manden los Payasos (S02E10)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
El Nacimiento de Bolivia (S02E05)
další epizody (6)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Cicatriz (S01E13)
Punto Sin Retorno (S01E11)
El Engaño como la Regla (S01E06)
další epizody (8)
2015 Ash vs Evil Dead (TV seriál)
Hostitelka (S01E05)
Brujo (S01E04)
Bosch (TV seriál)
Kouzelný hrad (S01E09)
Ztracení chlapci (S01E07)
Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Bizarre Tales (S02E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Otcovy hříchy (S05E10)
Liga snů (TV seriál)
The Beer Mile (S07E06)
2013 Úplně normální (TV seriál)
Finding Name-O (E21)
Nová holka (TV seriál)
Se vším všudy (S03E01)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Under the Gun (S06E04)
2011 Caribe Road (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Chamtivost (S03E08)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Něco za něco (S06E06)
Bumerang (S06E05)
Blaženost (S06E04)
další epizody (4)
2009 Tráva (TV seriál)
Všechno o mé mámě (S05E13)
Co nás spojuje (S05E12)
Šílený pes (S05E10)
další epizody (6)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Skvělej Johnnny (S04E05)
Tráva (TV seriál)
Till We Meet Again (S04E12)
Head Cheese (S04E11)
The Love Circle Overlap (S04E10)
další epizody (7)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Poslední vůle (S01E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Trophy (S05E05)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Virtuální alibi (S03E10)
2000 Paraíso (TV seriál)

Dokumentární

2005 Památné bitvy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky