Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevěř nikomu a ničemu, jen penězům To je nepsaný zákon všech zlodějů. A Taylor (Christian Slater), právě propuštěný z vězení, peníze potřebuje dost nutně. Jeho plán je mimořádně lukrativní - sice komplikovaný, ale proveditelný. Spolu se třemi kumpány chtějí vykrást ilegální sázkovou kancelář. Odvážný tah se podaří, ale až příliš pozdě Taylor, Eddie, Rock a Butch zjistí, že ukradli peníze označené agentem FBI Cornellem (Val Kilmer). Ukradený balík peněz se musí co nejrychleji proprat. Taková akce potřebuje svůj čas a chlapi ztrácejí postupně nervy - nikdo už nevěří nikomu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Arius 

všechny recenze uživatele

No da sa povedat ze snaha bola a snaha sa ceni, v tomto pripade len biedne na jednu hviezdu, avsak podla mojho nazoru najidealnejsia alternativa. Val Kilmer ktory bol spomedzi vsetkych asi najvyraznejsiou hviezdou, svojim herectvom priam odpudzoval a unavoval cim vyvratil moje predpoklady o hlavnom tahunovi. Tym bol Chris Slater ktory svoju rolu zobral skutocne vazne no uz len samotna pointa je tak zauzivana a nezaujimava ze i pri skvelom Slaterovi nema sancu nejak vyrazne oslovit, uz sa skutocne obavam kam speje produkcia akcnych filmov, toto je jeden z najhorsich prikladov. ()

rochelka 

všechny recenze uživatele

No musím říct,že mě to až tak špatné nepřišlo. Ikdyž jsem se na to dívala v pátek o půlnoci v otupělém stavu,skvěle jsem se bavila-to bylo tím otupělým stavem :)Akce tam sice bylo poskromnu,děj snadno předvídatelný a herectví nic moc ( ikdyž Kilmer si to celkem užíval),přesto je to sympatický snímek,který sice nepřekvapí,ale koukat se na to dá.A jelikož jsem se dobře vyspala,zaokrouhlím dvě a půl na tři hvězdičky.:) ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z těch podivných snímků, kdy každý si hraje na svém písečku, chce podrazit jeden druhého a nakonec se všichni vzájemně postřílí, aby zbyl jen náš kladný hrdina. Takový námětů už bylo a není důvod, proč to opakovat s takovým amatérství, jako tady. Divně se tu chovají snad všichni a jediný, kdo potěší, je José, který se nejdříve slušně každému představí, pak prodá pomeranče a nakonec nás všechny vtipně překvapí. Jen díky němu dávám této slátanině a ve své podstatě naprosté blbině 40 %. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser *Predrag Antonijevic mi hovori leda tak hovno, a po tomto filme tomu este pekne dlho tak aj bude. Pribeh je len umela znoska nezmyslov, samotny Christian Slater /Jmeno Ruze s Connerym/ nema co hrat a velmi tomu nepomaha ani Val Kilmer, ktory to najlepsie uz asi ma definitivne za sebou /The Doors, Lovci Lvu/. 10 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy byl Christian Slater akční hvězdou mající na kontě prvotřídní snímky jako KRÁL ZBOJNÍKů ROBIN HOOD, OPERACE: ZLOMENÝ ŠÍP nebo POVODEŇ a před sebou slibnou budoucnost? Nečekal jsem moc, protože už obal na mě křičel: Jsem levné béčko!, ale páni, že to bude až tak levné a až tak špatné jsem tedy nečekal. Podprůměrný scénář a režie, minimum akce, dialogy a postavy, co by hrozně chtěly být vtipné a cool a šedivé herecké výkony. Pobavilo mě, když asi v půlce filmu řekl Kilmer s respektem Slaterovi, že "je dobrej." Přitom cokoliv na co Slater do té doby sáhl se zkurvilo, jak jen mohlo. Ještě zábavnější, ale byla Kilmerova naprázdno vycházející snaha o to vytvořit opravdu "cool" postavu zkorumpovaného agenta FBI. Jen kvůli ní a zpočátku iritujícímu, ale záhy kupodivu vtipně vypointovanému putovnímu gagu s Josém, co prodává pomeranče, se ale na tuhle slátaninu neobtěžujte koukat. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama