Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svatební veselice mají často dost divoký průběh. Málokdy však končí smrtí novomanžela. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která mě naprosto odbourala. Zahajující scéna je třeba na jedničku s hvězdičkou. Nevěsta se probudí s mrtvým prasetem v posteli, následně najde na rynku zavražděnýho novomanžela a rozjíždí se kolotoč vyšetřování. Během něj se Ben několikrát vožere. Nemluvě o tom, že první příjezd k vraždě je lemován zničeným pletivovým plotem zdejšího zemědělce. Jede totiž k místu vraždy přímo z kalby a po silnici nejede úplně nejrovněji. Někdy v půlce dílu prohraje dokonce i auto v Zeleným svrškovi. Během celého dílu ho k tomu všemu špicluje i strážmistr Fajfr, kterej na něj práská u šéfový. Třeba to, že mu naměřil 4,5 promile a ještě po tom v pohodě odjel svým BMW…teda než ho prohrál v těch kartách…:-) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sex, hnůj, BMW, lži, prachy...🥴v Bavorsku. Mrtvolné tempo, toporné herecké výkony...lidi v rodině umírají...nikdo neřeší 🤷🙂. Jinak taková sedlácká klasika. 36%. ()

Smoulin 

všechny recenze uživatele

Absolutně nejlepší díl ze všech Benů, to se musí vidět...ale je mi jasné, že ne každý toto veledílo ocení. Nic pro kvaziintelektuály a echt znalce filmů, kterých je v této republice zhruba stejně jako fotbalových trenérů... ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Reklama