Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Etherium 

všechny recenze uživatele

Po boku Toma a Jerryho je to moja najobľúbenejšia seriálová rozprávka, na ktorú som sa vždy tešil. Najviac ma nadchlo 3D prostrede, ktoré bolo síce len v minimum scénkach, ale dodalo to taký šmrnc. Postavičky som mal strašne rád, Aj Oggyho aj toho zeleného, aaaaaale, najlepší bol Pes a keď ho Oggy nasral, tak to ma vždy dostalo :D. Najlepší diel je, keď si Oggy kýchol na lyžovačke a padla lavína :D. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků posledních let. Všechno je to krásně barevně namalované a velmi příjemně se na to kouká. Oggy je správný tipek a vždycky to myslí dobře, Jack je sice někdy trochu mrzutý, ale s Oggym jsou nejlepší kamarádi. No a ti tři škodíci jsou super. Taky musím pochválit skvělou úvodní melodii. ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je fujky fujky, nesnáším ho. Se snahou navázat na populárního Toma a Jerryho stvořili Francouzi nechutnou animací příšerky nezařaditelné k jakémukoliv živočišnému druhu, jakkoliv má být jedno z toho kočky a druhý šváb. Jednu hvězdičku jen za to, že to byl jediný pořad sledovatelný v Hotelu Grand v Larisse, kde všechno běželo v řečtině, jen toto ne :D ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vyhnu se porovnávání s Tomem a Jerrym a nemám Oggymu ani jeho spolubydlícím co vytknout. Prostorové stvárnění je naprosto úžasně ulítlé a kdo vymýšlel příběhy musel očividně na něčem fičet. Sledování v podroušeném stavu totiž nabízí něco, co za střízliva nelze vnímat. A to je dle mého názoru cílené a opravdu dobře vydařené. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia možná variácia Toma Jerryho aká sa na televíznych obrazovkách objavila.Sledovat ako traja malý šváby,ktorí sa pokúšajú za každú cenu,ponížit a ublížit Oggymu,je na nezaplatenie,a nehovoriac o jeho najlepšom kamarátovi,či susedovi psovi.Vždy si s radostou pozrem hocijakú epizodu a o úsmev je postarané.__95% ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama