foto

Keone Young

  • nar. 6.9.1947 (71 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
Jako za starejch časů
Muži v černém 3
2009 Scooby-Doo a samurajův meč
Why Am I Doing This?
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2007 Mladí Titáni v Tokiu
2006 Return to Halloweentown (TV film)
Zastav a nepřežiješ
2004 Legenda o Mulan 2
2003 Pravá blondýnka 2
Stevensovi bodují (TV film)
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Hele vole, kde mám káru?
Rip Girls (TV film)
1998 At Sachem Farm
1997 Ruce od krve
Teror
1996 Jack
Striptýz
1995 Bradyovi
Příšerná rodinka (TV film)
1994 Golden Gate
Moje druhá láska
Rodinné album (TV film)
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Bláznivé dědictví
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
Smrt před svítáním (TV film)
1992 Líbánky v Las Vegas
1991 Dynasty: The Reunion (TV film)
Tenkrát v Šanghaji
1990 Challenger (TV film)
Last Flight Out (TV film)
Strach
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Cesta domů
Ráj detektivů (TV film)
Černý déšť
1988 Lebkouni
Nightingales (TV film)
1985 Životní šance (TV film)
1984 The Wild Life
1983 Bílá orchidej (TV film)
1982 Frances
1981 Očitý svědek
1980 Vojín Benjaminová
1976 Baby Blue Marine

TV seriály

2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Zkázonosná zábava! (S01E02)
Queen of the South (TV seriál)
El Precio de Fe (S02E07)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
The Fantastic Pho (S01E10)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Kindness (S01E09)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryba na suchu (S05E16)
2013 Sofie První (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Ty to necítíš? (S06E06)
Bolest mizí (S06E05)
další epizody (5)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Huang Wu (S06E10)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Mad (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Samuel Gets Fired (S01E21)
Na parket! (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Mighty B! (TV seriál)
Wolverine a X-meni (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Pulling Double Booty (S05E06)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Noc amatérů (S03E09)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Spáč (S03E14)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (8)
Dr. House (TV seriál)
Láska bolí (S01E20)
Alias (TV seriál)
Hotová věc (S05E07)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pan Wu (S01E10)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
další epizody (6)
Hi Hi Puffy AmiYumi (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pracháč a zajíček (S06E12)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Tajný agent (S09E03)
2002 Everwood (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odvážný čin (S01E14)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Pára nad hrncem (S02E10)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
Rovnováha sil (S01E03)
Drzá Jordan (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Acupuncturist (S02E06)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Faculty, The (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Klamné představy (S01E15)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pár srdcí (S02E09)
1992 MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
The Karate Kid (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Děti světla (S05E07)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Christmas in Saigon (S02E11)
Mathnet (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
E/R (TV seriál)
G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Coach Returns to Action (S01E09)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 I'm a Big Girl Now (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1975 Grady (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace