foto

Keone Young

  • nar. 6.9.1947 (72 let)
    Honolulu, Hawaii, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadwood (TV film)
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
Jako za starejch časů
Muži v černém 3
2009 Scooby-Doo a samurajův meč
Why Am I Doing This?
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí
2007 Mladí Titáni v Tokiu
2006 Return to Halloweentown (TV film)
Zastav a nepřežiješ
2004 Legenda o Mulan 2
2003 Pravá blondýnka 2
Stevensovi bodují (TV film)
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Hele vole, kde mám káru?
Rip Girls (TV film)
1998 At Sachem Farm
1997 Ruce od krve
Teror
1996 Jack
Striptýz
1995 Bradyovi
Příšerná rodinka (TV film)
1994 Golden Gate
Moje druhá láska
Rodinné album (TV film)
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Bláznivé dědictví
Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
Smrt před svítáním (TV film)
1992 Líbánky v Las Vegas
1991 Dynastie: Shledání (TV film)
Tenkrát v Šanghaji
1990 Challenger (TV film)
Last Flight Out (TV film)
Strach
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Cesta domů
Ráj detektivů (TV film)
Černý déšť
1988 Lebkouni
Nightingales (TV film)
1985 Životní šance (TV film)
1984 The Wild Life
1983 Bílá orchidej (TV film)
1982 Frances
1981 Očitý svědek
1980 Vojín Benjaminová
1976 Baby Blue Marine

TV seriály

2020 Stumptown (TV seriál)
Reality Checks Don't Bounce (S01E10)
2019 Máma (TV seriál)
Hot Butter and Toxic Narcissism (S07E08)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Zkázonosná zábava! (S01E02)
Queen of the South (TV seriál)
El Precio de Fe (S02E07)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Nultá hodina, 1. část (S03E20)
Duchové Geonosis, 2. část (S03E12)
Duchové Geonosis, 1. část (S03E11)
Samuraj Jack (TV seriál)
XCVIII (S05E07)
XCIV (S05E03)
2016 Kevin si počká (TV seriál)
The Fantastic Pho (S01E10)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Železná skvadra (S03E07)
Imperiální přepadový oddíl (S03E06)
Záchrana Wedge Antillese (S03E03)
další epizody (8)
2015 Star proti silám zla (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Kindness (S01E09)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Odkaz (S02E10)
Gravitační past (S02E08)
Křídla mistrovství (S02E06)
další epizody (5)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Good Cop/Bad Cop (S04E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Ryba na suchu (S05E16)
2013 Sofie První (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Občanské války, druhá část (S02E04)
Občanské války, první část (S02E03)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Ty to necítíš? (S06E06)
Bolest mizí (S06E05)
další epizody (5)
Zákon gangu (TV seriál)
You Are My Sunshine (S06E12)
Huang Wu (S06E10)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Mad (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Samuel má padáka (S01E21)
Na parket! (TV seriál)
Young Justice (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Bad Beat (S04E12)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nesnáze v Malé Číně (S05E13)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Mighty B! (TV seriál)
Wolverine a X-meni (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Pulling Double Booty (S05E06)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Sózinova kometa, část čtvrtá: Avatar Aang (S03E21)
Sózinova kometa, část třetí: Vstříc peklu (S03E20)
Sózinova kometa, část druhá: Staří mistři (S03E19)
2007 In Case of Emergency (TV seriál)
John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day Nine (E10)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rodina (S05E11)
2006 Deadwood (TV seriál)
Řekněte mu něco hezkýho (S03E12)
Vedoucí postavení (S03E11)
Noc amatérů (S03E09)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Spáč (S03E14)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Mistr ovládání vody (S01E18)
Desertér (S01E16)
Bouře (S01E12)
Ben 10 (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (8)
Dr. House (TV seriál)
Láska bolí (S01E20)
Alias (TV seriál)
Hotová věc (S05E07)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Zaprodán hříchu (S01E12)
Pan Wu (S01E10)
Žádní další synové a dcery (S01E09)
další epizody (6)
Hi Hi Puffy AmiYumi (TV seriál)
Robotí superopice v akci! (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pracháč a zajíček (S06E12)
2003 Lilo a Stitch (TV seriál)
Můj život dospívající robotky (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Birth of Evil: Part 2 (S03E12)
The Birth of Evil: Part 1 (S03E11)
JAG (TV seriál)
Tajný agent (S09E03)
2002 Everwood (TV seriál)
Velký doktor Brown (S01E02)
Pětka statečných (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Odvážný čin (S01E14)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Pára nad hrncem (S02E10)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Returning Japanese (S06E21)
2001 Alias (TV seriál)
Čas ukáže (S01E08)
Rovnováha sil (S01E03)
Drzá Jordan (TV seriál)
Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Acupuncturist (S02E06)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
Static Shock (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Breath of Life (S10E17)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Třicet minut v Tokiu (S10E23)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Jenny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Faculty, The (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Get Smart (TV seriál)
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Klamné představy (S01E15)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Pár srdcí (S02E09)
1992 MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
The Golden Girls (TV seriál)
Rose: Portrait of a Woman (S07E22)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
The Karate Kid (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Děti světla (S05E07)
The Golden Girls (TV seriál)
Sick and Tired: Part 2 (S05E02)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
My z Kačerova (TV seriál)
Kačer málem králem (S02E02)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Christmas in Saigon (S02E11)
Mathnet (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál)
Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
Head of the Class (TV seriál)
Jonny Quest (TV seriál)
Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
Gumídci (TV seriál)
Jem! (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
E/R (TV seriál)
G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Remembrance of Things Past (S01E12)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Kouč se vrací do akce (S01E09)
Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 I'm a Big Girl Now (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1975 Grady (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Kojak (TV seriál)
Suvenýr z Atlantic City (S02E10)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky