Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě plném zločinu a úpadku vládne pevnou rukou Sandeman (Harris). Pak ale zákeřně zavraždí jeho ženu (Redgrave), on se rozhodne pomstít a jeho „království” začne upadat. Nejmladší a nejmilejší dcera Jo (Catherwood) podlehne drogám a žije na vlastní pěst. Stárnoucí muž se dostane do sporu se svou nejstarší dcerou Kath (Lombard) i její neméně ambiciózní sestrou Tracy (Pilkington). Po čase se ženy postaví proti sobě i proti svému otci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem kdysi viděl, to je jisté, protože jsem si u něho poznamenal hodnocení 8/10. Ale o čem byl, to už si teda nepamatuju. Holt budu věřit svému tehdejšímu úsudku. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Velmi dobré střízlivě natočené drama. Skvělý film o osudovém konci jednoho gangsterského klanu, o absenci citu a patologické nedůvěře, o rozkladu lidských vztahů a posedlosti penězi... Poutavá sonda do života vysoké spodiny na klasické bázi... Užitečný film! Čtyři a půl hvězdičky za uvěřitelnou autenticitu... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Netradiční, hodně současná a hodně zajímavá variace na Krále Leara. Excelentní Richard Harris, v jedné z menších, ale důležitých rolí se tu objevil (zde mezi herci neuvedený) charismatický Frank Finlay (coby moderní verze oslepeného Glostera). ()

Reklama

Reklama