Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (85)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Oproti "jedničce" žádný posun. A pokud, tak bohužel spíš k horšímu. Zápletky (instalatéři, hygienik) upadají, herci (ústřední šlechtická rodinka) nedokážou vystoupit z nastavených šablon, vtipy postavené na stereotypech s pointami avizovanými dlouho dlouho dlouuuuuuuuho dopředu (snad až před první narážkou). Místy mi to přišlo trapné, místy jsem se cítil jako v Kameňákově... PS: No, díky aspoň za ty psy. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Znám literární předlohu a je mi jasné, že film může být "jen" na motivy, ale druhá aristokratka měla ještě lepší švih než první. Překvapila Deniska - představoval jsem si ji menší, navíc filmová překvapivě předvedla, že má nejen rozum, ale i cit. Parta se jaksepatří sehrála a na výsledku je to znát. ()

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... strasne, zle, otrasne, trapne...uz davno som nic tak zle nevidel .... este aj Babovresky 3 su k tomuto ceskemu pocinu, oscarovym filmom roka     ... tato ohavna trapnost trvala skoro 2 hodiny a ja som sa v kuse stazoval ... dej hrozny ani neviem co napisat ... jednoducho nezmyselne dialogy uplne nezmyselnych postav .... bez deja ... smutne ze na toto boli peniaze .... a dekel vam odpali uz len Helenka Vondrackova ... za hercov mi bolo trapne ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, oproti jedničce i vtipnější a svižnější, k čemuž přispěla nejen nová postava, ale i svěží hudební doprovod (namísto klasiky v předchozím filmu). V podstatě jediný problém jsem měl, stejně jako u jedničky, s absencí časového zařazení. Oba filmy se totiž neodehrávají v současnosti, nýbrž v devadesátkách, kdy je např. princezna Diana ještě živá. Patrné je to z připraveného náhrobku Marie, která je zde narozená tuším už v roce 1978. Jednu hvězdu přidávám za divácký úspěch, který městské kino v mém současném působišti nezažilo dobrých 12 let... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama