foto

Tomáš Zůbek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 MY 2
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
Svatá čtveřice
2010 Ženy v pokušení
2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)
Protektor
2002 Radhošť

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
Dvorní dodavatel (E03)
Vídeňské líbánky (E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
Šťastně až do smrti (S02E07)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
další epizody (8)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace