foto

Tomáš Zůbek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 MY 2
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
Svatá čtveřice
2010 Ženy v pokušení
2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)
Protektor
2002 Radhošť

TV seriály

2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (E05)
Milenci a vrazi (E04)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
Dvorní dodavatel (E03)
Vídeňské líbánky (E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
Šťastně až do smrti (S02E07)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
další epizody (8)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace