foto

Tomáš Zůbek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2014 MY 2
2013 Něžné vlny
2012 Polski film
Svatá čtveřice
2010 Ženy v pokušení
2009 Protektor
2002 Radhošť

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v knihovně (E11)
Zločin v lese (E10)
Zločin ve vlaku (E09)
další epizody (11)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Ať žije král (S03E02)
Král je mrtev (S03E01)
Není kouře bez ohýnku (S02E08)
další epizody (6)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt v jezerní kotlině (S01E07)
Krvavá svatba (S01E06)
Fajn víkend (S01E05)
další epizody (4)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
Dvorní dodavatel (E03)
Vídeňské líbánky (E02)
Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)
Šťastně až do smrti (S02E07)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
další epizody (8)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Ztracený dopis (E10)
2010 Přešlapy (TV seriál)
Svatba (S02E08)
Zásnubní prsten (S02E07)
Loučení se svobodou (S02E06)
další epizody (4)

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Hackeři (E14)

Divadelní záznam

2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky