Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to divoké, je to kruté. Píše se rok 2009. Víte, co bude s vaším tělem? Automobilový závodník Alex Furlong (Estevez) je po své děsivé havárii vymrštěn ze svého kokpitu a vržen do budoucnosti. Je mrtvý pro přítomnost, ale zároveň bojuje o svůj život v budoucnosti. Stal se "freejackem", cizincem v nejpodivnějším světě. A nelítostný zabiják (Jagger) může získat za jeho kůži milióny. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

infected 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro béčkovou podívanou pokud obsahuje zajímavou pointu.Máte tragicky umřít ale těsně před osudným okamžikem vás pohltí časová smyčka a přenese bůvhí kde a bůhví proč.Automobilový jezdec Alex se ocitá v nepříliš vzdálené ale také nepříliš lichotivé budoucnosti a nestačí se divit.Já myslím že zápletka funguje dokonale a je podpořena čtverkou známých jmen ikdyž Jagger jako lovec lidí Vacendak je tam spíš jako bonus.Prostě a jasně kostrbatě akční pohodová futuristická jízda devadesátých let s báječným hitem od Scorpions na závěr. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Hodně originální béčko, které mne fakt bavilo svým zpracováním a tempem. Já se opravdu nenudil. Jasně, Emilio není žádný top herec, i když by asi chtěl, ale úplně na nervy mi nepřijde. Ostatní herci byli taky fajn, ale nejvíc byl překvapivě Mick Jagger. Nesmí se tohle brát vážně a pokud pojedete na správné notě, užijete si film jako já. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalny namet podla ktoreho napisali len priemerny scenar. Vykreslenie buducnosti je zaujimave, ale neprislo mi uveritelne, ze by spolocnost tak brutalne upadla za 18 rokov. Ale aspon mame dalsie vtipne porovnanie ako si tvorcovia predstavovali buducnost. Take divne tvary u aut som si ale v roku 2009 nevsimol. :) Herecke obsadenie je dost zvlastne. Estevez a Russo su skvely par a mal som chut im fandit. Bohuzial na druhej strane barikady to je horsie. Mick Jagger je famozny spevak ale ako herec je absolutne nevyrazny. Sklame aj Hopkins, ktory sa tu len parkrat mihne a evidentne iba zarabal na najom. Zvysok uz ani nestoji za zmienku. Teda az na Amandu Plummer ako zabavnu mnišku. Takze vysledok mohol byt tuctovy priemer, ale film nastastie zachranuju kvalitne prevedene a prehladne natocene akcne sceny, ktorych je dostatok, takze film ani na chvilu nenudi a ja som aj po rokoch s tymto filmom spokojny. Len ten happyend je rozpacity. Hlavny hrdina sice ziskal rozpravkovy majetok, ale jeho milovana zostarla o 18 rokov. To mi zas tak super neprislo. 6/10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nápad s automobilovým závodníkem, který se po děsivé havárii ocitá v budoucnosti, ve které je nucen bojovat o holý život, doplatil na svůj přepálený casting a vysoce položené ambice. Ani jeden z herců se do svých rolí nehodí. Emilio Estevez se svými centimetry těžko může řídit formuli a se svým vzrůstem neoslní ani ve své akční poloze, kdy neustále ve filmu před někým prchá. Mick Jagger je herecky netvárný, dokonce i Anthony Hopkins dokáže být v roli milionáře špatný. Největší výhodou filmu je snaha tvůrců posunout ho za každou cenu do akční polohy. Jenže z filmu jsou cítit nenaplněné ambice. Jako by si tvůrci uvědomovali, že mají k dispozici silný námět, ale nejsou schopni ho dokonale zrealizovat a rezignují. Film rozhodně nebyl zamýšlen jako "béčkoidní" scifi propadák, ale nakonec se jím stal. Dnes už se na film dá podívat jako na akční scifi, které svoji původní myšlenkovou hloubku sice utopilo, ale nudný film to není. 60% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Béčko,na kterém je velmi znát pracující zub času.Příběh je omšelý,spousta ukolébajících scén a herci vybráni tak typově,až to je hloupý.On ostatně celý Freejack působý dost naivním stylem,například na takové celé výpravě je znát,že financí bylo skutečně minimum.Spád defakto žádný,akce minimum a když,tak hodně slaboučká.Freejack za to nestojí. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Zábery z automobilových pretekov boli natáčané na Road Atlanta za použitia vozidiel typu Formula Atlantic. (beso74)
  • Volná adaptace sci-fi románu Roberta Sheckleyho Nesmrtelnost, s.r.o., vydaného v roce 1958. (Fingon)
  • Keď Alex (Emilio Estevez) uteká po návšteve starého bytu Julie (Rene Russo), digitálny bilboard "Welcome to New York" ukazuje, že je štvrtok 23.11.2009. Tento deň však vyšiel na pondelok. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno