foto

Frankie Faison

  • nar. 10.6.1949 (69 let)
    Newport News, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Grudge
2018 An Actor Prepares
2017 The Case for Christ
The Sounding
Wo shi ma bu li
2016 An American Girl Story - Melody 1963: Love Has to Win
Smoke Filled Lungs
2014 Assumption of Risk
Away from Here
2013 Tio Papi
2012 Kovbojky a andělé
2011 Starostka z cukrárny
The Cookout 2 (TV film)
2009 Adam
Breaking Point
Dům v temnotách
Kolotočáři
Upírův pomocník
2007 Moje borůvkové noci
2006 Premium
2004 America Brown
Messengers
Někdo to rád blond
Smrt na dálnici
The Cookout
V dobré společnosti
2003 Bohové a generálové
2002 Showtime
Červený drak
2001 Gina, an Actress, Age 29
Hannibal
Sleepy Time Gal, The
Třináct rozhovorů o tomtéž
Veselé Vánoce, Santa Clausi (TV film)
Zpátky na zem
2000 Balík peněz
1999 Aféra Thomase Crowna
Bez dechu
Já a táta
Orson Welles Sells His Soul to the Devil
1998 Na konci sil
1997 Podezřelý
1996 Albino Alligator
Blbouni
Matka noc
Zločin z vášně
1995 Heading Home
Nikdo není sám
Časožrouti (TV film)
1994 Pavouk a moucha (TV film)
Zbožňuju trable
1993 Návrat Sommersbyho
Prachy za nic
1992 Freejack
1991 Mlčení jehňátek
Město naděje
1990 Betsyina svatba
Common Ground (TV film)
1989 Jednej správně
1988 Cesta do Ameriky
Hořící Mississippi
1986 Dům za všechny peníze
Vzpoura strojů
Červený drak
1984 C.H.U.D.
Exterminátor 2: Mstitel
1983 Sessions (TV film)
1982 A Little Sex
Kočičí lidé
Techtle mechtle
1981 Ragtime
1980 Trvalá dovolená
1974 King Lear (TV film)

TV seriály

2019 The Village (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Chirurgové (TV seriál)
(Don't Fear) the Reaper (S14E11)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Reddick v Boseman (S01E08)
Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Code of the Streets (S01E02)
Moment of Truth (S01E01)
Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Trochu pozdě (S04E05)
další epizody (6)
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
další epizody (10)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Debate (S06E12)
2014 Forever (TV seriál)
6 A.M. (E09)
Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (10)
Vzpomínky (TV seriál)
Omega Hour (S02E12)
Dobrá manželka (TV seriál)
Old Spice (S06E06)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
další epizody (9)
Banshee Origins (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
Tremors (S02E10)
Chirurgové (TV seriál)
Začít od začátku (S09E10)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Podraz (S03E08)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Samaritan (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Srdce (S01E17)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Horečka svátečních nocí (S06E10)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přechodné období (S05E04)
Jen mimo záznam (S05E03)
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Signature (S09E12)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Florida (S08E19)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Nový den (S04E11)
Pochybnosti (S04E10)
další epizody (11)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (10)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Zbloudilé kulky (S02E09)
Závažné případy (S02E04)
další epizody (5)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (11)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
Capital P (S01E04)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of the Half-Light (S01E11)
True Colors (TV seriál)

Dokumentární

2003 A Director's Journey: The Making of 'Red Dragon'
2001 Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace