Reklama

Reklama

Na stojáka: Best of Karel Hynek

(pořad)
všechny plakáty
Česko, 2011, 25 min

Režie:

Zdeněk Tyc

Účinkují:

Karel Hynek

Obsahy(1)

Stand up comedy - sólové výstupy bavičů, specialita angloamerických barů, je snad nejkrutějším testem komiků. Kdo nedokáže, aby divák zvedl oči od sklenky, natož odložil doutník a zaplácal, je vyřízen. Sledujte Na stojáka z produkce HBO ČR. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem tento pořad nesledoval. Přišlo mi to jako velmi slabý odvar britských, nebo amerických komiků. Nicméně jsem náhodou narazil na Karla Hynka a jeho vystoupení "Pražák v Brně". To mě pobavilo na tolik, že jsem shlédl zbytek jeho vystoupení a u všech se víceméně dobře pobavil. Nedávno jsem však narazil na nové pokračování v podání české televize a jsem z toho trochu rozpačitý. Karel přitvrdil na vulgaritách a ubral na humoru. Uvidíme do budoucna. Za toto hvězda dolů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

BOREC Karel patří k těm nejlepším, kteří přišli pobavit publikum. ON to má prostě v sobě a jeho příspěvky byli mnohdy opravdu kvalitní. Zrovna nedávno jsem si pouštěl jeho čtení deníčku, trampoty se starou a anketu Pražáků na Brno a posléze Ostravu…I toho přihřátého bodygárda zvládl celkem v pohodě… ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Možná byste si mohli zkusit pustit amerického Na stojáka. To skutečně stojí za to, tam hledejte kvalitu, tady jen trapnost a vulgaritu. ()

Sarcasmgirl 

všechny recenze uživatele

Manželka ho musí vážně milovat :D Jeho domácí historky mě vždycky pobaví, jediné čemu sem nepřišla na chuť je tolik oslavovaný borec. ()

Reklama

Reklama