Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzený vrah (Ray Liotta) čeká na smrtící injekci, která ho navždy pošle tam, kam patří. Jaké je jeho překvapení, když se probere v márnici a je mu učiněna nabídka, která se neodmítá. Tedy že se stane jakýmsi laboratorním králíčkem a budou mu podávány prášky na změnu chování. Samozřejmě, že za smysluplnou spolupráci dostane jakousi svobodu s náramkem na noze. Ze začátku se zdá, že prášky nefungují, ale když se změní dávky, tak se subjekt i hlavní doktor nestačí divit. (PROCESOR)

(více)

Recenze (71)

keoma26 

všechny recenze uživatele

Existuje zdokumentovaný případ, kdy přivezli do nemocnice člověka, který tvrdil, že se z nešťastné lásky předávkoval pilulkama. Projevoval všechny klinické příznaky otravy. Zjistili, že byl v jedné testovací skupině na léky, a tak mu vypumpovali žaludek. Dodatečně se podle jeho karty ukázalo, že celou dobu dostával placebo ... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Film s dobrým námětem, který se bohužel nepodařilo zpracovat kdovíjak úchvatně. Ray měl nelehké dětství a tak se není co divit, že z něj vyrostl nelítostný hajzl par excellence. Ale dostane šanci splatit svůj dluh společnosti, když se zapojí do výzkumného programu. Subjekt je to sice notně nekooperující, přesto je z něj doktor Willem na větvi - zvláště když pilulky začnou přinášet výsledky... Pominu (ne)uvěřitelnost procesu, kdy se násilná svině bez svědomí stává hotovým andělem: téma mě rozhodně zaujalo. Akorát scénárista i režisér mírně zklamali - první děj rozmělnil, postavy stěží načrtnul a nevyužil nabízející se potenciál, druhý vše oddirigoval příliš konvenčně až sterilně. Chválu zaslouží Ray Liotta, byl přirozený jako psychopatická, asociální svině i jako hodňoučké neviňátko. Dafoe odvedl svůj standard - už zahrál i lepší role. Doufala jsem v něco víc než jen lehce nadprůměrný thriller, škoda... 63% ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nie bohvieako zvládnuté béčko, ktoré sa tvári ako "áčko"...Škoda, pretože herci ako Dafoe (a povedzme, že aj Liotta) sú dostatočne kvalitný, námet nebol zlý...len to spracovanie!!! Keď opomeniem absurdity ako socialistické paneláky v pozadí akože US prostredia a ďalšie nelogickosti a medzery v scenári, dá sa na ten film pozerať a aj si ho svojim spôsobom užiť, no stále pre mňa zostáva mierny podpriemer, čiže 2,5*/5 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že titulek filmu "bude znovu zabíjet" nebo "je horší než kdy dříve" je docela mylný. Jediná část, kdy takový je, je část filmu, než začne působit "ten" experiment, který ho vlastně zachránil. Nicméně film je docela povedený. Herecké obsazení a námět kvalitní. Ale i tak to pro mne bude spíše jeden film z mnoha. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen, příjemný příběh, režie na úrovni, ale zejména překvapivě snesitelný Ray Liotta, který se zasměje pouze jednou. Má oblíbená Michelle Rodriguez dokazuje, že umí hrát i obyčejné ženy, které se obejdou bez tvrdých slov a Willem Dafoe se též ukazuje jako vyrovnaný muž. Přesto by film potřeboval více dotáhnout do konce a především díky své premise nějak více vtáhnout diváka do děje a minimálně ho něčím překvapit. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve filmových studiích New Boyana v Sofii v Bulharsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama