Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlieho a Courtney přestalo bavit být spolu a rozejdou se podáním ruky. Charliemu ale vztah s pohodářskou milenkou chybí. Promítá se to i do jeho práce. Propagace cereálií pro děti nezní radostně a optimisticky, jak by měla, nýbrž jako když mu právě umřelo štěně. Poté ho odmítne neznámá dívka v baru. A tak mu nakonec nezbude, než se obrátit se žádostí o odbornou pomoc na známou psychiatričku. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Your brother needs help." - "I will fly again!" ... Za tuhle konverzaci, nebo lépe řečeno, za vzpomínku na tuto konverzaci v Charlieho hlavě, přidávám jednu hvězdičku. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're a saint for having sex with my brother. No, really. It's like taking a bird with a busted wing and putting him in a shoebox... and feeding him with an eyedropper. You know he's never gonna fly, but you give it your best shot. Alan's the bird." ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Údajná pornostránka DanishMunchers.com reálne neexistovala. V čase vysielania epizódy (13. 12. 2010) sa počet hľadaní na Google zoštvornásobil. Od roku 2021 presmeruje návštevníka na domovskú stránku Warner Bros. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama