Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase S.Seagal zas pro změnu zachránil svět od obchodníků s "bílým masem" a navíc nezletilým. A při tom ještě stihne léčit raněná a nemocná zvířátka. A to jnení jen tak, Amerika Seagalovi už nestačí, tak hurá a jde (letí - pokrok!) spasit Evropu - tedy Polsko. Bravurně se tu zorientuje, naučí jazyk... Vše je mu hned jasné a ještě "vyfasuje" krásnou a chytrou spolupracovnici (tutově vnučka Kapitána Klosse). No a aby to bylo úplně dokonalé, ještě ji sám odoperuje a vyjme kulku z těla..... Stárnoucí a kulatící se S.Seagal se tady marně snaží dělat "superhero" v "cedníkovém" scénaři...... jak trapné... vlastně trapné ne, ale smutné... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Náš drahý Steven se tentokrát vydal do Polska potírat obchod s bílým masem (ač sám má evidentně raději vepřové) a věren svých tradic tak činí krajně zoufalým způsobem překračujícím (nyní už neexistující) hranice sebezesměšnění. Ano, takhle vypadá současné Seagalovo videoobdobí krachu, kdy "Poslední mise dne" spočívá zpravidla v tom, že si v čase 23:59 vezme z ledničky kilový kelímek vanilkové zmrzliny polité rozpuštěnou kostkou másla a 12 dietních párečků v aspiku.. Vždyť význam slova "dublér bojových scén" v jeho případě spíše znamená, že se do toho dlouhého kabátu musejí obléct dva, aby alespoň částečně napodobili tvar toho kdysi mrštného tělesa! Nechci být impertinentní, ale distribuční název měl spíše být: "K poslední obložené míse".. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bolest je tvou přítelkyní.. Když si na ni zvykneš, nakonec tě posílí.." Což by se dalo vlastně volně parafrázovat do hypotézy, že průměrný divák se stává skutečně otrlým, jakmile má nakoukáno alespoň pět naprosto libovolných Štefanových (s)hitů.. Dvousetkilový Stevie tentokrát zachraňuje sokolíky na Aljašce - Která díkybohu není v plamenech !! - pak pro změnu Agnieszku - Nikoliv však Holland !! - nejspíš proto, že v Polsku ještě nebyl, luští kryptogramy, ba dokonce i sushigramy - A to si vážně nedělám prdel !! Já si ji totiž na rozdíl od tvůrců téhle pecky rozhodně nedělám.. - a bohužel znovu spíš plká nesmysly, než aby lámal kosti, takže v jeho bohužel vůbec ne Poslední misi ani nebylo tolik třeba střihat a dublovat.. Nicméně slyšet Seagala mluvit o českých hranicích, to už za tu jednu hvězdu přeci stojí.. No, ne ?! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal je zpátky a ještě horší než předtim, tak tlustej snad nikdy nebyl, dyt v tom filmu snad nosí těhotenský oblecení a nebo nejěkej pytel a nevim jestli se tak strašně zhoršil, ale jeho rychlost ja sai ti procentní z jeho bývalý rachlosti a všechny chvaty, jsou udělaný tak aby nebyl vidět že to Seagal neudělá, vždycky je záběr na jeho rádoby drsnej ksicht a pak na rychlý ruce a to pořád dokola a nakonec je všechny nakope nohou, o který taky moc nevěřim, že je jeho. Příběh je bohužel zase stupidní a v jeho filmech se stále opakující, nevim proč musí pořád někde někoho zachraňovat, ale nejvíc mě dostalo, že chodí po lese a hledá zraněný zvířata, to už fakt přehnali, ale zase na druhou stranu jsem se výborně bavil, jenže to bohužel tak nikdy myšlený nebylo, jinak bych dal mnohem vyšší hodnocení ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se Seagal nevyspí (neobejme se zatmívačkou) s nějakou holkou, není to ta pravá moderní seagalovka. Tady ještě nebyl tak vypasenej a směšnej, jenže film je jedno velký bláto. Není zábavný, není akční a Matt Schulze je legrační od prvního Rychle a zběsile, tady ta jeho trapnost skáče do závratných výšin. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)

Reklama

Reklama