Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

-ELFKA- 

všechny recenze uživatele

Niežeby som bola znalec saegaloviek, ale tento film naozaj nebol bohvie čo. Netreba k tomu asi ani nič dodávať. Ak máte veľa času, neviete čo s ním a náhodou ide v tv tento skvost tak si ho pozrite. Buď pri tom zaspite, alebo ak máte pri sebe dobrú spoločnosť tak začnete robiť iné veci..;-) Film vás určite nezaujme. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Nějak nekapíruju, proč má tenhle film tak nízké hodnocení. Není tak špatnej, aby měl takovouhle pozici, dokonce mezi 200 nejhoršími filmy. Steven Seagal nepředvádí zrovna životní výkon, ale film nepůsobí křečovitě jako Americký ninja, boje jsou uvěřitelné, přestřelky taky, žádná počítačová blbina. Hudbu to taky nemá zlou. Navíc filmy kde správnej chlap jde zachránit slečnu v nesnázích já prostě žeru. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD (4:3) - Asi měknu a hodnotím velmi štědře. Mě dnes film jednoduše bavil, 80 minut uteklo jak nic a Stevenovy filmy stále vyhledávám. Samozřejmě Poslední mise má x neduh, zejména trochu odfláknutý (rozuměno rychlý) konec, ale mě dnes Out of Reach potěšil. A to jsem již měl s filmem zkušenost z minulosti a bral ho jako propadák. 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal je zpátky a ještě horší než předtim, tak tlustej snad nikdy nebyl, dyt v tom filmu snad nosí těhotenský oblecení a nebo nejěkej pytel a nevim jestli se tak strašně zhoršil, ale jeho rychlost ja sai ti procentní z jeho bývalý rachlosti a všechny chvaty, jsou udělaný tak aby nebyl vidět že to Seagal neudělá, vždycky je záběr na jeho rádoby drsnej ksicht a pak na rychlý ruce a to pořád dokola a nakonec je všechny nakope nohou, o který taky moc nevěřim, že je jeho. Příběh je bohužel zase stupidní a v jeho filmech se stále opakující, nevim proč musí pořád někde někoho zachraňovat, ale nejvíc mě dostalo, že chodí po lese a hledá zraněný zvířata, to už fakt přehnali, ale zase na druhou stranu jsem se výborně bavil, jenže to bohužel tak nikdy myšlený nebylo, jinak bych dal mnohem vyšší hodnocení ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase S.Seagal zas pro změnu zachránil svět od obchodníků s "bílým masem" a navíc nezletilým. A při tom ještě stihne léčit raněná a nemocná zvířátka. A to jnení jen tak, Amerika Seagalovi už nestačí, tak hurá a jde (letí - pokrok!) spasit Evropu - tedy Polsko. Bravurně se tu zorientuje, naučí jazyk... Vše je mu hned jasné a ještě "vyfasuje" krásnou a chytrou spolupracovnici (tutově vnučka Kapitána Klosse). No a aby to bylo úplně dokonalé, ještě ji sám odoperuje a vyjme kulku z těla..... Stárnoucí a kulatící se S.Seagal se tady marně snaží dělat "superhero" v "cedníkovém" scénaři...... jak trapné... vlastně trapné ne, ale smutné... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Natáčeno od 4.srpna do 21.září 2003 v Polsku, konkrétně v jeho hlavním městě, Varšavě. (Stocki)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)

Reklama

Reklama