Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válečný veterán William Lansing (STEVEN SEAGAL) žije v ústraní na Aljašce a jeho jedinou radostí je dopisování si s osiřelou Polkou Irenou. Když však od ní několik dní nedostane žádné zprávy a ze sirotčince přijde strohý dopis, že Irena mu už nebude psát, rozhodne se vypátrat proč. V Polsku zjistí, že sirotčinec slouží jako zásobárna pro rozsáhlé obchody s bílým masem a Irena zmizela v síti zločineckého gangu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Armádní veterán William Lancing si v důchodu konečně užívá volna, jak je u těchto lidí obvyklé, žije sám kdesi na Aljašce a léčí zraněné ptáky, a ještě si dopisuje s jednou mladou holčinou v dětském domově kdesi v Polsku. Když jednoho dne dostává zprávu, že dívka zdrhla z domova, něco mu na tom nesedí a vydává se do Polska, aby tomu přišel na kloub. V patách se mu ženou jeho bývalí přátelé z CIA (či něčeho podobného), a před sebou má gang obchodníků s bílým masem ... Tratadadá, Stevenův nový film, jak jsem psal minule, tentokrát se podíváme pro změnu do Polska). Oproti předchozím filmům je tento o kousíček lepší (takřka zanedbatelný), ale na tom má asi svůj díl docela fajnovej záporák Faisal. Jinak se tento film zcela nevymyká ostatním Seagalovkám, předobrý hrdina proti celému světu... A tak dál, a tak dál, však to sami znáte... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase S.Seagal zas pro změnu zachránil svět od obchodníků s "bílým masem" a navíc nezletilým. A při tom ještě stihne léčit raněná a nemocná zvířátka. A to jnení jen tak, Amerika Seagalovi už nestačí, tak hurá a jde (letí - pokrok!) spasit Evropu - tedy Polsko. Bravurně se tu zorientuje, naučí jazyk... Vše je mu hned jasné a ještě "vyfasuje" krásnou a chytrou spolupracovnici (tutově vnučka Kapitána Klosse). No a aby to bylo úplně dokonalé, ještě ji sám odoperuje a vyjme kulku z těla..... Stárnoucí a kulatící se S.Seagal se tady marně snaží dělat "superhero" v "cedníkovém" scénaři...... jak trapné... vlastně trapné ne, ale smutné... ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě,jak některé Stevenovi perly,které se nedají naprosto vůbec sledovat,mají třeba o 25% lepší hodnocení,než Poslední Mise.Slušnej akčňák,kterej sice ani z poloviny nedosahuje ničeho před rokem 1997,ale scénář má konečně smysl a akční scény jsou slušně nasnímané a Steven má dokonce schopnost se rozeběhnout!V jeho tváři sem mírně viděl jeho image a ducha let 90sátých,proto krásné 3*....55%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdejší ikona akčního žánru nabyla největší slávy na přelomu 80. a 90. let, vzniklo zhruba pět podařených projektů a někdy od roku 1994 to jsou už nekoukatelný záležitosti. Od amatérské režie, přes amatérský střih, až k jednomu zavalitýmu týpkovi, kterýho z nostalgie neodepisujete!! Na důstojný odchod to bohužel prozatím nevypadá!! Holt, nájem se nějak platit musí.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No. Čo povedať, je to fakt úbohé. Steven skáče z horšieho filmu na horší. A točí len aby mal na benzín, nájom a kilá žrádla, lebo to čo zarobí, ako máme možnosť vidieť aj zje a nezakryje to ani trojmetrovým kabátom. Kde je ten skvelý, sympatický akčný herec minulého storočia, ktorého filmy som mal tak rád? Už aj Van Damme točí lepšie filmy! Scenár a scény sú tu fakt pritiahnuté za vlasy(v Poľsku je ako doma a pozná skoro každého, jazyk žiadny problém), akčné scény bez akcie a Stevenovým chmatom tu dokonca pomáhajú aj efekty!? Škoda času, môžeme len dúfať, že sa mu ešte podarí nejaký ten aspoň malý comeback. Ale najhoršie má už za sebou. 40%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Během pre-produkce měl snímek nejprve pracovní název "The Rescue" a poté "The Package". (Stocki)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, ale protože se nepohodl s producenty, nahradil ho Po-Chih Leong. (ssfan)
  • Druhé meno Seagalovej postavy je Lansing. Steven Seagal sa narodil v meste Lansing v Michiganu. (Seag)

Reklama

Reklama