Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po srážce s autem se do nemocnice dostane záhadná žena a policie se snaží dát její příběh dohromady z kusých informací od malé holky, kterou byla u nehody s ní. (Netflix)

Recenze (5)

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistě, srovnání s dánsko-švédským Mostem se nabízí, ale tohle je za mě ještě lepší. Těžko hodnotit po prvním dílu, Most byl psychologičtější, zde jdeme rovnou do akce a mě teda dost poctivě bušilo srdce. Pustil jsem si ho před spánkem, tak doufám, že toho nebudu litovat. :D ()

Reklama

narenta 

všechny recenze uživatele

Wow. Založeno na hodně zajímavý zážitek. Úplně odlišný styl kriminální miniserie. Otec nepozná po 13 letech vlastní dceru, ale vidí ji ve své vnučce, kterou uvidí poprvé v životě. Od dánského Mostu jsem nic podobného neviděl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne originálny koncept v rámci kriminálnych sérií, a to najmä preto, že dieťa po oslobodení z domáceho väzenia dáva najavo, že ak vo svojom živote nič iné nepoznala, tak to, čo pozná, je pre ňu to jediné normálne. Okrem toho ponúka pilot aj zvláštny záverečný zvrat, o ktorom neviete, čo si myslieť. A celé to má podobne zvláštnu, komornú, melancholickú, chladnú a depresívnu atmosféru. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama