Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Castorr 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že by mě to až tak dostalo, ale dostalo! Životopisný film o kapele Mötley Crüe je jedním slovem boží, energický od začátku do konce. Tvůrci se nebáli ukázat tu pravou tvář kapely a hodně ošklivou, což byli hlavně drogy, sex a alkohol. Jsem fanoušek rockové hudby, takže musím dát 5* (85%). a Od Netflixu zatím nej film, co jsem viděl ;-) ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Na pohodu životopisnej film, kde se kolem tvrdé muziky točí hudebně nadaní idioti, chlast, kurvy, drogy a zase idioti. Chápu, že je to divokej styl života, stejně jako jejich hudba, ale přesně proto mi ta hudba nikdy nepřiroste k srdci, znám od nich tak dva songy. Bavil mě Ivan Rheon a stylistickej podmaz, jinak obyčejnej dokument o obyčejně neobyčejné kapele, která rozhodně měla víc štěstí než rozumu. Technicky nadprůměr. Všichni to srovnávají s Bohemian Rhapsody, jako by to šlo, když je premisa a hudba jen to, co to spojuje. Jinak je to někde jinde. Tohle je samozřejmě míň komerčně přístupný, kdo nemusí metal, tohle si nepustí. Kdo má rád hudbu, Bohemian si pustí. 4* a.k.a 70% ()

Reklama

exitak 

všechny recenze uživatele

Tohle není dokument, to je jízda a zábava! I když ve filmu oproti knize chybí asi tak 2/3 informací a něco je lehce překroucené. Po opětovném zhlédnutí musím uznat, že to je skvěle vybalancované a kdyby se kterákoliv z linek rozebírala víc do hloubky, už by nezbyl čas na jinou. Delší stopáž by filmu už nepřidala. A že měl film trochu sestupnou tendenci, no a která kapela měla po deseti letech vzestupnou? ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Své velkolepé biografie se dočkali i Mötley Crüe. A stejně jako kapela má tenhle film největší šťávu v momentech, kdy dochází na sex, drogy a rock'n'roll. Jakmile ovšem dojde na lámání chleba, The Dirt se nemůže zbavit pocitu umělosti, vykonstruovanosti a zbytečné přímočarosti. Pro fanoušky asi povinnost, pro ostatní jen trochu ostřejší verze klasického rockového portrétu z ranku jako třeba The Runaways. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hudbu Mötley Crüe neposlouchám, ani vlastně není ničím zvláštní, stejně tak glam rock/metal šel mimo mě. Nicméně jestli se něčemu říká "sex, drogy a rock'n'roll (a Jack)", pak je to právě tenhle film a vůbec kariéra těchto šílenců. Jak bylo řečeno na začátku filmu: "My nebudeme jen hrát jako ostatní kapely, my lidem dáme pořádnou show!" A to se taky stalo. Nebýt toho, troufám si říct, že by byli jen další kapela v řadě. Pravdou je, že film má největší grády hlavně ve své první půlce a vyvrcholí POV ukázkou, jak vypadal běžnej den na turné takové rockové hvězdy! :D Pak to trochu upadá, celkem se to uklidní, ale vlastně to má asi logiku, oni se kluci s věkem taky už umírnili. Já jsem se bavil, bylo to trhlý, šílený, vtipný a občas i dramatický, kapela umí sama sebe brát s nadhledem, což je důležitý. P.S.: Krátká vsuvka, jak se M.C. potkali s Ozzym, je druhým vrcholem filmu! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama