Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Triny 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkala, že já na drama moc nejsem, ale tenhle snímek se mi moc líbil.. Atmosféra filmu je nádherně napjatá, charaktery mladých herců, krásně různorodé, a to všecko dohromady funguje tak, že se neustále sami sebe ptáte, jak to bude dál, co asi teď udělají, no to snad nemyslí vážně..... určitě jsem to neviděla naposledy.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sama niekoľko krát v škole napadol neustále prepadajúci, problematický spolužiak George. Poprosí svojho staršieho brata aby mu spolu s jejo kamarátmi pripravili ponaučenie na ktoré len tak nezabudne. Obyčajný žart sa však skončí tragicky a niet cesty späť. Ak je toto horor tak čo je potom ALPHA DOG, ktorý sa napätím či zvrátenosťou deja nedá ani len porovnať. Z môjho pohľadu priemerný snímok popri ktorom som si vybavil niekoľko telefonátov a sms. Jediné čo sa tomuto filmu podarilo rovnako ako pri už spomínanom snímku, je zamyslieť sa nad touto zvrátenou dobou v ktorej vyrastá dnešná mládež. Snáď JA nebudem tak ľahostajný k svojim deťom - 50%. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Velmi silný příběh, i když je zdánlivě jednduchý. Kamera a hudba ho však ve "slepých" místech drží nad vodou, takže vám vlastně ani nepřipadá, že to je slepé místo. Vlastně ho tam ani nemusíte vidět. Skvělí herci hrající velmi uvěřitelně. Dal bych pět hvězd, ale čekal jsem, že konec bude poněkud uzavřenější. Stále mám spoustu otázek, které nebyly zodpovězeny. Přesto hodnotím jako velmi slušný nadprůměr. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Plná očekávání jsem si pustila film, který má 71 % hodnocení s tím, že si to užiju, ale přišlo spíš zklamání. Poměrně jednoduchý děj, který byl docela předvídatelný včetně závěru. Chybělo tam víc napětí a možná, když jsem si představila sebe v jejich letech a v této situaci, tak vím zcela bezpečně, že takový scénář by se určitě nekonal. Z herců mě tam asi nejvíc zaujala čtrnáctiletá Carly Schroeder, která tam měla pro sebe pouze maličký prostor. Ale chválím za dobré vystižení ponuré atmosféry a co se mně líbilo, tak to byl určitě soundtrack. Škoda, ale nad trojku dnes nepůjdu. Možná to ovlivnil i fakt, že jsem to viděla v dabingu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama