Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amatérské soukromé očko dostane záhadné pozvání do tajného sídla samotářského tech miliardáře. (Disney+)

Recenze (4)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

v době agresivní woke politiky jsem se naučil posuzovat knihu podle obalu. A pokud název říká "jsem vykrádačská Aghaty Christie" a plakátek zase "put a chick in it and make it lame and gay", režie a scénář ženská… kamera, ženská… bylo mi jasno že opět forma zvítězila nad obsahem. A nespletl jsem se. Po 40ti minutách se nudím… ale hlavně, že máme pečlivě diverzní osazenstvo letadla, ženu co se procházela po měsíci (?!), ženu co je vždy ta nejchytřejší v místnosti (ale vzorek DNA odevzdá dobrovolně a měření teploty považuje za “lékařské vyšetření”), ženu super-hackerku, ženu (giga-zazobanou) co v Číně buduje “chytrá města”, ženu co je průkopnicí šifrování v Íránu (!?)… uf. Ukázková feministická agitka, kde groteskní idiocie doslova křičí pravidelně co pár minut. A už jsem zmínil nesympatickou hlavní postavu? Nevím jestli má na tohle smysl se dívat dál. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Jako pilot nepovedené. Brit Marling se snaží navodit atmosféru, ale selhává. A selhává i jako vypraveč, který má vtáhnout diváka do děje. Bere si to kde může - Glass Onion, Menu, D - Tox. ()

Miky191 

všechny recenze uživatele

Je to tam. Emma Corrin žiari, seriál má atmosféru, svojský štýl Brit Marling je badateľný. Snáď budú dobré aj nasledovné epizódy. ()

Reklama

Reklama