foto

Bunny Levine

  • nar. 22.12.1928 (89 let)
    East Orange, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sandy Wexler
The Shickles
2016 La La Land
2013 Obhajoba Santy
2012 Tisíc slov
2011 Let Go
Walk a Mile in My Pradas
2010 Father vs. Son
Náměsíčný
2009 Play Dead
2008 Pravidla hry
Zohan: Krycí jméno Kadeřník
2007 Chance
Love Comes Lately
Sibling Rivalry
Year of the Fish
2006 Aisle 73
Bad Hair Day
Very Serious Person, A
2001 Gasline
The Jimmy Show
2000 Allerd Fishbein's in Love
1990 Cadillac se slevou
1988 Slime City

TV seriály

2018 This Close (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Friends with Better Lives (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
2013 Život je boj (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace