Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +nádherný příběh, příjemná Alexis Bledel, romantika, hudba, výprava -mohlo to být klidně velkolepější/// Pěkný film se zajímavým námětem a dobrým scénářem. Takové filmy mám neraději. Mohlo to být klidně delší. I přesto je to moc pěkná podívaná a ten závěr byl hodně dojemný./// Celkem 76%/// ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Díky rozkošně energické Alexis Bledel (a výborné hudbě) dobře funguje především romantické vzplanutí k věčně 17letému mládenci. Všechno ostatní už spíše povšechně, nevýrazně proplouvá, podobně jako Tuckovi životem; dokonce ani padouch jinak skvělého Bena Kingsleyho pramen nesmrtelnosti nerozčeří, nemá hloubku. Ale konec je hezký. ()

Reklama

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Pastva pro oči a krmivo pro romantické duše :D Souhlasím s tím, že je to přislazený a vyumělkovaný. Na druhou stranu, Tuck Everlasting příjemně a svižně plyne až do uspokojivého konce a věci, jenž jsou zde zcela zřejmé, do sebe zapadají s nadpozemskou lehkostí. Odpočinkový, mírumilovný fantasy příběh který sice neurazí ale po několikátém shlédnutí možná spíše omrzí. Záležitostí s podobnou tématikou a nábojem je totiž celá řada a mnoho jich je o dost lepších, tudíž je to celkem tuctový. I tak mě to ale velmi mile překvapilo a dokonale jsem se uvolnil! Dám tedy 4* za 74% ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Tento rozprávkovo ladený príbeh sa snaží rozlúsknuť veľmi ťažkú otázku lákavej formy bytia, aj sa mu to chvíľami celkom dobre darí, na konci som ale pocítila sklamanie z akejsi nekompletnosti. Chýbali mi emócie, hĺbka príbehu a vzťahov. Aj napriek slabšiemu spracovaniu, pozitívne hodnotím výpravu, kameru a hudbu. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ale joo, proč ne ... Film byl celkem příjemný, nic extra, ale přesně tohle jsem dnes potřebovala. Uvolnit se u milého příběhu a moc nad ničím nepřemýšlet. Tvůrcům se podařil dozajista zajímavý kousek, kterýžto dějově zasazen do počátku 20. století. byl podbarvený romantickou a sympatickou hudbou. Konečně jsem viděla "Rory" hrát v něčem jiném než v ukecaném seriálu. A taky ještěže ty časy, kdy dospívající děti byly nuceny rodiče bezvýhradně poslouchat, jsou pryč. Bylo jen otázkou času, kdy si mladičká aristokratka dupne a odběhne do lesa ... tajemného samosebou. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)
  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)
  • Mezi filmem a původní knižní verzí je několik rozdílů. V literární předloze je Winnie (Alexis Bledel) 11 let, ve filmu pak 15. V knze se dožije pouhých 78 let, zatímco ve filmu zemřela v rovných 100 letech. V knize dále Winnie neopětuje city Jesseho Tucka (Jonathan Jackson) tak, jako ve filmu. (Aknah)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno