Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ještě že to bylo tak krátký, ale přestože to bylo tak krátký, tak se tam skoro nic nedělo. Na druhou stranu to na štěstí uběhlo celkem rychle. Je to ale úplně zbytečnej film. Kdyby mi někdo tuhle story rači řekl, tak o nic nepřijdu a bude to trvat jenom tak 3 minuty. Ve filmu sice září známá jména, ale jsou nevýrazní stejně jako ti mladí (a samozřejmě krásní). Jde o Disneyho produkci, takže nečekejte, že vás to pobaví, pokud nejste děcka. Mmmm, to je vše. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ale joo, proč ne ... Film byl celkem příjemný, nic extra, ale přesně tohle jsem dnes potřebovala. Uvolnit se u milého příběhu a moc nad ničím nepřemýšlet. Tvůrcům se podařil dozajista zajímavý kousek, kterýžto dějově zasazen do počátku 20. století. byl podbarvený romantickou a sympatickou hudbou. Konečně jsem viděla "Rory" hrát v něčem jiném než v ukecaném seriálu. A taky ještěže ty časy, kdy dospívající děti byly nuceny rodiče bezvýhradně poslouchat, jsou pryč. Bylo jen otázkou času, kdy si mladičká aristokratka dupne a odběhne do lesa ... tajemného samosebou. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film o nesmrtelnosti ? Pusťte si Highlendera. Chcete zabít mládě libovolného živočicha v přírodě ? Pohlaďte si ho. Jediný, co bych na tom nezkritizoval, byla ta relativně romantická část, na tom se obecně nedá nikdy moc zkazit. Časem bude ze Země jeden veliký hřbitov a u každého stromu pomník :-) ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

4 hviezdičky filmu nedám nie preto, lebo "je pre deti", ani nie preto, že by sa mi nepáčil námet, ale preto, lebo to bolo všetko príliš jednoduché, až prvoplánové. Deti behajú po lúke, kúpu sa a hneď sú celí zamilovní... Ani okolo toho tajomstva nebola správne tajomná atmosféra. Ani ten záporák vo mne nevyvolával dostatočný strach či nenávisť. Synáčkovia stihnú ujsť, ale rodičia nie a tak ich treba vyslobodiť - útek z väzenia bol tak slabý, že konec. Čiže to, čo filmu podľa mňa chýbalo bola hĺbka. Nie však myšlienky (tú nám rozprávačka naporcovala na striebornej tácni) ale pocitov, ktoré by mal vyvolávať. Ale uznávam, že záver to celkom slušne vyžehlil - normálne som si myslela, že takýto film musí skončiť zamilovaným happy endom a preto veľmi oceňujem, že tomu tak nebolo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nemá to poutavej příběh, nemá to pořádnou zápletku, herci nevýrazný, včetně nevině se tvářící Bledel, Kingsleyho a Spacek, zakončení se míjí jakýmkoliv účinkem, dobrý je to tak maximálně do televize, tak proč sem na to vlastně čuměl? Netušim, ale příště už to asi neudělám, ne, kecám, samozřejmě že udělám ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Scott Bairstow (Miles Tuck) tak toužil po roli v tomto filmu, že se vzdal honoráře. (Rocky62)
  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)
  • Mezi filmem a původní knižní verzí je několik rozdílů. V literární předloze je Winnie (Alexis Bledel) 11 let, ve filmu pak 15. V knze se dožije pouhých 78 let, zatímco ve filmu zemřela v rovných 100 letech. V knize dále Winnie neopětuje city Jesseho Tucka (Jonathan Jackson) tak, jako ve filmu. (Aknah)

Reklama

Reklama