Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mizu pokračuje v cestě s jednotkou nebezpečných zabijáků v patách. Horší ale je, že s Ringem dorazí do města ve chvíli, kdy se tam koná festival. (Netflix)

Recenze (10)

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epický soubojový díl s Černými jezdci aka Čtyřmi tesáky. Top moment dílu: Názorné přirovnání sexu k souboji samurajů.❗SPOILER / Střet s Krvavým Čiakim, origin Mizuova ostří, Ringu získává moc šingi. Odkaz na snímek Pán prstenů - příjezd Černých jezdců do Hůrky.❗Jeden z nejlepších seriálových battlů. Pět hvězd. 👌 (07.01.2024) ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snúbenica ktorá vie ako ukecat muža na jedno kolo po prehre, black pearls, the drums, Kung-fu panda & noodles like worms, four fangless, tréning dole hlavou, Bloodsoaked Chiaki, bound by honor. Za mňa zatiaľ jazda, trochu som dúfal, že tí fangs vydržia dlhšie, keď šli doteraz ako píla. Linka princeznej hrá zatiaľ stále druhé husle. ()

Bambusak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě bohužel téměř zbytečný díl. O žádné z hlavních postav jsme se nedozvěděli nic nového, i když byla velká část dílu strávená s postavami, které vývoj potřebují jako sůl (Akemi a Ringo), zamrzí také nevyužití Čtyř tesáků. I když seriál vypadá nádherně, co se animace samotné týče, tak nepředstavuje nic kreativního z pohledu kamery nebo kompozice záběrů. Jediná věc, při které dá mluvit o plném využití filmu jako obrazového média, jsou souboje, které mi ale v tu chvíli přijdou, že jsou režírovány jiným člověk než zbytek dílu. Abych nebyl jenom negativní, tak chci říct, že jsem se nenudil. Jenom si ale podle mého názoru nemůže pouze osmidílný seriál dovolit mít takovéto filler epizody. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama