Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Na první pohled jsou dokonalá rodina. Děsivá vražda jim ale převrátí život vzhůru nohama a rychle se ukáže, co všechno jsou ochotní jeden pro druhého udělat. (Netflix)

Recenze (36)

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Netflix aj Severania šliapli poriadne vedľa. Nerád to konštatujem, ale tu nefungovalo nič. Za 6 častí si nedokážete k žiadnej postave vybudovať vzťah, doslova ma iritovala celá rodinka. Správanie každého člena rodiny boli nesympatické vo všetkých smeroch. Herci, čo ich hrali sa mi tak nejako zhnusili, že verím, že ich neuvidím v žiadnom filme alebo seriály. Pomalé tempo nefungovalo, od atmosférických severských krimináliek to bolo vzdialené na hony. Od štvrtej časti viete ako sa to skončí. Pri vyšetrovaní tam bolo množstvo nelogických vecí (zaujímavé je, že v ďalšom švédskom seriáli bolo vykreslená švédska polícia neschopne), policajti nedokázali zabezpečiť ani len vražednú zbraň. A čerešničkou na torte nelogickostí bol ten súdny proces na záver (najviac pobavilo vysvetlenie odoslania sms otca dcére, že ich poslal skôr, ale jednoducho ich doručilo neskôr). Strata času. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávaná minisérie, na kterou se těšili všichni fanoušci severské krimi. Musím říct, že tyhle severské věci mě prostě baví furt stejně a díky bohu za to, že to Švédi furt umí a neupadá to na kvalitě. Že se jedná o seriál podle knižní předlohy, kterou jsem četla mi došlo až u 3.dílu, takže pohoda :-D Ano, pro někoho pomalá a natahovaná nuda, pro mě přesně to, co jsem potřebovala k pětihodinovému pečení perníčků. Ona nadějná slečna, která byla znásilněna, otec farář, matka nevěrná s právníkem. A pak se stane vražda, za kterou je zatčena jejich dcera, aniž by věděli, že se s dotyčným znala.  Herečka v hlavní roli se toho chopila skvělě a celé mi to v daný moment prostě sedlo.  Moje hodnocení: 8/10 ()

Reklama

trickmaster 

všechny recenze uživatele

Nejvíc protrpěnej seriál. 90% kýbl nudy, kterej by šel vystříhat a ze zbylých 10% by se udělal celovečerní 80 minutový film. Pak! Až pak by to bylo alespoň trochu koukatelný. Tohle je špatně natočené rodinné drama té nejnudnější a nejméně sypatický rodiny, jakou jsem za poslední dobu viděl! Fotr dement, Matka kráva a dcera...no, asi došly hezký skandinávský šťávy nebo nevím... ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to se nepovedlo. Po dlouhé pauze od LGBT propagandy na Netflixu jsme si pustili něco, co mělo být dobré... Je to ale jen trapné rodinné drama jako miliony dalších obdobných dramat o nesympatických postavách, které mají kostlivce ve skříni... Naprosto šílená nuda to byla. Zdlouhavé, nezajímavé. O zpraseném pohledu na policii a vyšetřování ani nemluvě. U některých věcí si člověk říká, že je škoda, že to nebylo delší, ale tady si říkám, že by stálo za to to prostříhat na krátký film. Pak by to možná bylo lepší. Takhle to fakt nemá smysl sledovat. Jen ztráta času. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Skřípalo mi v tom jen to, co do toho chytře nedali. Naopak všechno, co se v tom objevilo, pro mě bylo uvěřitelný a nemělo to pro mě falešný tóny. A i když to brzy vypustím z hlavy, tak mě to při sledování vtáhlo a rychle mi s tím utíkal čas. Dobrý, hodně dobrý. Za takovejch 70 procent. A to jsou u mě 4 kousky. ()

Galerie (98)

Reklama

Reklama