Reklama

Reklama

Didier a Bernard nemají kromě svých manželek, které jsou sestry, vůbec nic společného. Zatímco Didier je úspěšný lékárník středostavovského původu, Bernard živoří jako chudý učitel v drsné střední škole. Jediné, co oba muže spojuje, je láska k tabáku. Jejich tchán má stejnou vášeň, která mu však ničí zdraví. Didier a Bernard se mu rozhodnou pomoci tuto fatální závislost překonat a uzavřou sázku, že se dva týdny nedotknou cigaret. Zpočátku jsou oba dva překvapení, jak snadné je přestat kouřit. Jenže během několika dnů se ocitají v krizi, stejně jako jejich manželství. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

valkil 

všechny recenze uživatele

Sázka je komedie k popukání, která se dá vidět dostikrát. Nasmála jsem se, jak dlouho ne. Zvlášť výživné jsou scénky, kdy se oba hrdinové (po sázce, že přestanou kouřit) sejdou v noční trafice či v odtučňovacím sanatoriu, když se po "vydatném" obědě vrhají na cokoli, co je k jídlu (v tomto případě plátky okurek, zdobící obličej jedné z klientek prodělávající zkrášlovací kúru) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

První product placement, který mě kdy rozesmál, byla Marlbora na tenisovém kurtu. A kromě vtipně pojaté "reklamy" se ve filmu najde nemálo velmi vtipných momentů. Krom zmiňovaných odvykacích a odtučňovacích terapií, je to určitě zatčení. Na film by se měly podívat všechny dívky, které uvažují o kariéře hostesky pro tabákovou firmu, aby viděly, jaká rizika na ně číhají. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia. Nečakal som nič a dostal som tak veľa... Extra výživný koktejl humorných situácií a scénok, v ktorých hlavní aktéri skúšajú seknúť s fajčením. O tom, že nejde o ľahkú záležitosť sa presvedčia veľmi skoro... málokedy sa pri komédii tak nasmejem. Tu, čo scénka to záchvat smiechu. Keby nie toho pomalého, nudnejšieho rozjazdu tak idem do plna. 85/100 ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

vydařená komedie, která má netypický průběh, zatímco většina komedií má problém, že postupně ztrácí dech, tady to bylo téměř naopak. Zpočátku průměrná komedie s vlažným rozjezdem a poměrně stereotypním humorem, jak narůstá nervozita obou čerstvých nekuřáků, je film čím dál zábavnější a často jsem se neubránil tomu, abych se nahlas rozesmál. Nakonec se z toho vyklubala velmi vtipná komedie s dobrými dialogy ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších francouzkých moderních komedií, a co se problematiky kouření týče, nejlepší vůbec. Společně s dvěma velmi rozdílnými hrdiny prožijeme všechny etapy nekouření, všechna ta muka a dočkáme se taky podvůdků a především nečekaných zvratů v ramci dané sázky. Odvykačka je jen jedna z mnoha velmi komických situací, které sami sobě oba hlavní protagonisté napsali. ŠPATNĚ, DOBŘE, ŠPATNĚ. Dobře! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama