Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanoušci hrdinů Rockyho či Ramba se mohou těšit z dalšího vydařeného filmového kousku svého hrdiny. Nezapomenutelný Sylvester Stallone (v tomto případě i spoluautor scénáře) se tentokrát představí jako řidič kamionu Lincoln Hawk, který nás ve snímku Do útoku zavede do proslulého Las Vegas, kde se koná bouřlivé Mistrovství světa v páce. Hawk, který musí spoléhat na svou bystrost a sílu vůle, se pokusí napravit svůj život získáním finanční odměny za první místo a obnovit vztah se svým synem (David Mendenhall), kterého dříve opustil kvůli svému majetnému a bezcitnému tchánovi (Robert Loggia). A tak si to Hawk v bouřlivém finále rozdá s některými velikány šampionátu - pěkně ve stylu Rockyho. Užijte si tuto fantastickou zábavu! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (321)

majo25 

všechny recenze uživatele

Táto Stalloneho osemdesiatková klasika (aspoň predpokladám podľa tunajšieho počtu hodnotení) mi statočne odolávala, no nakoniec mi aj tak neunikla. Nostalgia preto u mňa hroziť nebude. S filmom som mal viacero drobných problémov, vyplývajúcich z tradičných hollywoodskych klišé tej doby či tuctovou jednoduchou zápletkou, ale inak celkom fungoval. Stallone síce neoslňuje, ale ani nevadí, skôr sa činí v otcosynovských pasážach ako v tých akčných. Dnes by sa už ale nemohlo stať, že by do takejto role bol obsadený maník s tak málo vypracovanými svalmi. Zaujala scéna s kamiónom, s ktorým Sly prebúral luxusnú vilu. Osemdesiatkové akčné béčko ako vyšité. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl nejdříve v polštině posléze v němčině abych měl později tu čest ho vidět v češtině. Sportu, kterému se u náš říká páka se všude jinde říká armwrestling a je na hovno stejně jako tento film. I když zase jak tam točil tou kšiltovkou dopředu a dozadu to mě vyvolalo vzpomínky na pana Tau. A vemte si takový rapery ty uchváltili ty otočky s kšiltovkou úplně.Nejlepší herec filmu --kamion. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase zavzpomínala na zlaté časy 80.tek chjooó. Ale že (vám)všem to Sly (budiž)kničemu zase nandal co? Dle pozitivních komentářů, které řeší postavení filmu na páce a herectví Slye, je to přesně tak. Zase další důvod odhalit identitu zdejších (ne)kritiků a postavit se tváří tvář svému kostitřasovi. (stačí zrcadlo) Co všecko sklapne kromě čelisti? Srágora ani moc "hrát" nemusí, když nádherně hrají jeho vypracované svaly a mimikou taky dvakrát nešetří. (pro ty, co znají jediný vyjadřovací a sdělovací prostředek - slova) Líbila se mi stylová dobová hudba a i příběh měl co říct. (pro tupé doporučuji podumat, ne jen tupě nasávat a pak stínat hlavy) ;-) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já vás pane nenávidím!!.......... Tenhle snímek jsem už viděl tak se divím, že ho ještě nemám ohodnocen. Nějak jsem na něj zapomněl. V poslední době jsem zjistil, že spousta starších snímků, co jsem kdysi viděl nemám ohodnoceno. Mám co napravovat a tak jsem začal s Arnoldem Schwarzeneggerem a Sylvestrem Stallonem. Ti dva herci se kdysi neměli moc v lásce no a teď spolu točí filmy. Ale zpět k tomuto snímku. Je to jeden z nejslabších příběhů, kde hrál Sly a moc mi to nesedělo. Je to taková romantická kašička otce a syna, která nevyznívá moc věrohodně. Průměrný příběh na který se sice dá koukat, ale rychle zapomenou, tak jak se to stalo mě. CITÁT - Dobrou noc....... ()

woody 

všechny recenze uživatele

Stallone měl zůstat u Ramba a ne se pouštět do takových akčních dramat které se klidně vyrovnají filmům na Hallmarku.Řidič -zápasník-kamiónu chce zpátky svého syna a přitom vzpomíná na svou umírající manželku.To máme brečet a nebo smát,Sylvestře?Před odpadem tě zachránilo jen to hezký auto(který stejně zničíš). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (16)

  • Když zastaví Michael (David Mendenhall) v kradeném pick-upu na stopce, má u auta stažené okénko. V záběrech z dálky má při příjezdu a odjezdu z křižovatky auto okno zatažené. (Fenk)
  • V české verzi dabingu se objeví hlas Pavla Rímského u dvou postav. Namluvil faráře na pohřbu Hawkovy manželky (Susan Blakely) a také Bulla Hurleyho (Rick Zumwalt), šampiona v páce. (Nocturno culto)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii, Arizoně, Utahu a Coloradu. (Terva)

Reklama

Reklama