Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

kwaicheng 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan je vážně bourák co se BU týče. Nic jiného než jeho kaskadérské kousky a "bitky" nebylo v téhleté kravině ke koukání...s hlavním hrdinou coby neuvěřitelně okatě přehrávajícím dementem, který běhá jako připodělanej retardovanej kůň a podobně se taky vyjadřuje, s tím se fakt ztotožnit nedokážu. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Velice podařený chanův film, má to svižné tempo, jackie předvádí spoustu povedených kousků, občas se mu vydaří i nějaká ta vtipná scéna a hlavně to končí famózním soubojem na střeše mrakodrapu. Divím se, že to má ve srovnání s některými jeho staršími filmy tak nízké hodnocení, asi je to nostalgií, nebo tím, že ty starší filmy viděli hlavně jackieho fanoušci, zatímco tenhle novějši i "širší publikum"... ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Další akční blbost s Chanem. Sice moc hrát neumí, ale byl by z něj dobrej situační komik. To by ale nesměl hrát v každé akční trapárně s céčkovým scénářem. Sice má i dost filmů s hodnocením nad 80 %, ale asi je bláhové doufat, že by na ně někdy mohla Nova, která jeho nejhorší snímky ráda vysílá, zakoupit vysílací práva. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeden s najlepších Jackieho filmov. Skvelé tempo, vážnejší tón a pôsobivé kung fu finále na streche mrakodrapu. Jasné, že to má chyby a niekoľko úsmevných momentov, ale tento vážnejší tón Jackiemu svedčí. V zásade sa jedná o takú veľmi zjednodušenú verziu agenta zo sveta Toma Clancyho. Ak môžem byť teda tak trúfalý a prirovnať takýto film k špionážnym literárnym thrillerom. Wangová hudba nedovolí divákovi vydýchnuť a prostredie Afriky a Holandska je využité naplno, hoci paradoxne sa vo filmoch s takouto tématikou až tak často nenachádza. Každopádne funkčné a stále zábavné dielo, ktoré naplno ukazuje Jackieho potenciál a kvality. Za mňa veľmi príjemné prekvapenie. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Chanův standart, který ale na jeho jiné kousky ze stejného období (RACHOT V BRONXU, BLESK, TERČ) trochu ztrácí. První pořádné akce se dočkáme až v půlce a první pořádné chanovské bitky až po dvou třetinách filmu! Jinak je ale akce na tradičně vysoké úrovni (minimálně sešup po střeše mrakodrapu utkví) a ani zbytek s pár dobrými gagy vysloveně nenudí. Bohužel v tomto roce odstartovalo Jackieho hollywoodské období plné KŘIŽOVATEK a podobných konin, prokládaných slabými odskoky do Hongkongu (INSTINKT LOVCE, AGENT Z HONGKONGU). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Existují dvě verze snímku, a to americká 107minutová a honkongská 120minutová. (Rominator)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)
  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno