foto

Kyle Secor

  • nar. 31.5.1957 (63 let)
    Tacoma, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Ball Method
2004 Nevěra (TV film)
2003 Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Endsville
Homicide: The Movie (TV film)
Krvavé tajemství
1998 Intrikánka (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
1994 Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Zóna úniku
1993 Nezkrotné srdce
Němá oběť (TV film)
1992 Při výkonu služby: Obléhání Marionu (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Doktor
Noci s nepřítelem
Pozdě k večeři
Špatný odhad
1989 Outside Woman, The (TV film)
Srdce jihu
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Tragický let (TV film)

TV seriály

2020 V plamenech (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
2019 Flash (TV seriál)
Snow Pack (S05E19)
Chirurgové (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S15E15)
I Want a New Drug (S15E14)
I Walk The Line (S15E13)
Veronica Mars (TV seriál)
Years, Continents, Bloodshed (S04E08)
2018 Flash (TV seriál)
The Icicle Cometh (S05E06)
All Doll'd Up (S05E05)
2017 Confess (TV seriál)
Some Secrets Aren't Ours to Tell (E07)
Every Time He Touches Me (E06)
Secrets Revealed (E05)
další epizody (6)
2016 Notorious (TV seriál)
Chase (E07)
2015 Aquarius (TV seriál)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
Skutečný Rob (TV seriál)
Opening Night (S01E08)
2014 Resurrection (TV seriál)
Forsaken (S02E08)
Miracles (S02E07)
Afflictions (S02E06)
Skandál (TV seriál)
Inside the Bubble (S04E03)
American Horror Story (TV seriál)
Sedm divů (S03E13)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Hardest Part (S04E18)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Velvyslancovy dcery (S01E05)
Outlaw (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Moving Day (E13)
Repercussions (E05)
The Monster Within (E04)
další epizody (4)
Ve službách FBI (TV seriál)
Orgány na prodej (S01E10)
Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Life on the Line (S04E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
True Love (S05E04)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
2006 První prezidentka (TV seriál)
Unfinished Business (E18)
Happy Birthday, Madam President (E17)
The Elephant in the Room (E16)
další epizody (9)
2005 Closer (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
The Mom Who Came to Dinner (E09)
Rubie Dubidoux and the Brown Bound Express (E08)
First Scandal (E07)
další epizody (9)
Veronica Mars (TV seriál)
Bobr to zařídí (S01E22)
Kaini a Ábelové (S01E17)
Betty a Veronica (S01E16)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Kaneův návrat (S01E06)
Hněv napálených (S01E04)
další epizody (6)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako motýl (S04E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
San Diego Padre (E19)
další epizody (10)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Fork You Very Much (E10)
Loving Sons (E09)
další epizody (11)
2000 City of Angels (TV seriál)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Fate, Hope and Charity (S06E08)
We Gather Together (S06E07)
Too Close (S06E06)
další epizody (8)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Charm City (S06E13)
1995 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Gas Man (S03E20)
Colors (S03E19)
Nothing Personal (S03E18)
další epizody (12)
1994 Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
Zločin v ulicích (TV seriál)
All Through the House (S03E08)
The Last of the Watermen (S03E07)
Crosetti (S03E06)
další epizody (12)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
The Night of the Dead Living (S01E09)
Smoke Gets in Your Eyes (S01E08)
And the Rockets' Dead Glare (S01E07)
další epizody (9)
1992 Middle Ages (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Thing from the Grave (S02E06)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky