foto

Kyle Secor

  • nar. 31.5.1957 (61 let)
    Tacoma, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Nevěra (TV film)
2003 Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2001 Bailey's Mistake (TV film)
2000 Endsville
Homicide: The Movie (TV film)
Krvavé tajemství
1998 Intrikánka (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
1994 Půlnoční běh stále dokola (TV film)
Zóna úniku
1993 Nezkrotné srdce
Němá oběť (TV film)
1992 In the Line of Duty: Siege at Marion (TV film)
1991 Dobrodruzi z velkoměsta
Doktor
Noci s nepřítelem
Pozdě k večeři
Špatný odhad
1989 Outside Woman, The (TV film)
Srdce jihu
1988 Kdo seje vítr (TV film)
Tragický let (TV film)

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
We Didn't Start the Fire (S15E15)
I Want a New Drug (S15E14)
I Walk The Line (S15E13)
2018 The Flash (TV seriál)
The Icicle Cometh (S05E06)
All Doll'd Up (S05E05)
2017 Confess (TV seriál)
Some Secrets Aren't Ours to Tell (E07)
Every Time He Touches Me (E06)
Secrets Revealed (E05)
další epizody (6)
2016 Notorious (TV seriál)
Chase (E07)
2015 Aquarius (TV seriál)
The Hunter Gets Captured by the Game (S01E02)
Poručík Backstrom (TV seriál)
Dragon Slayer (E01)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Sedm divů (S03E13)
2013 Castle na zabití (TV seriál)
Na rozcestí (S05E24)
2011 Private Practice (TV seriál)
The Hardest Part (S04E18)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Velvyslancovy dcery (S01E05)
Outlaw (TV seriál)
The Deep End (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Orgány na prodej (S01E10)
Private Practice (TV seriál)
Can't Find My Way Back Home (S04E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dvacet pět let až doživotí (S06E11)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Life on the Line (S04E11)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
2005 Closer (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Bobr to zařídí (S01E22)
Kaini a Ábelové (S01E17)
Betty a Veronica (S01E16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Kaneův návrat (S01E06)
Hněv napálených (S01E04)
další epizody (6)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako motýl (S04E12)
2002 Beze stopy (TV seriál)
On a ona (S01E03)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Philly (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Charm City (S06E13)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1992 Middle Ages (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Thing from the Grave (S02E06)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace