Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emma (Kaley Cuocová) a Dave (David Oyelowo) si jedné noci v New Yorku okoření výročí svatby hrou na někoho jiného. Ale v momentě kdy Bob (Bill Nighy) odhalí Emminu tajnou existenci nájemné vražedkyně, o které Dave nemá tušení, se vše vymkne kontrole a její rodina je v ohrožení. Aby ji ochránila, stůj, co stůj, musí se spolehnout na své smrtící schopnosti a odhodlání. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Role Play není úplně špatný film. Je pouze takový obyčejný. Není v něm nic, co bych neviděla už jinde. Nic tady nepřekvapí. Ale zároveň sledování není nuda. Dost tomu pomáhá, že Role Play nemá přes dvě hodiny. Kaley Cuoco už dávno neberu jako Penny a třeba Letuška byla díky dobrá tak, jak byla. David Oyelowo je sympaťák. Takže by se dalo říct, že právě tihle dva to celý táhnou. Jenže to táhnou tak trochu nesourodě. Celý film má hodně zvláštní tempo, ale jak jsem psala už předtím: není to nuda. Role Play je průměrný film, který asi málo lidí uvidí dvakrát, ale pokud to udělá poprvé, určitě to nebude největší chyba jeho daného filmového týdne. Taková blbůstka, která je možná lehce naivní, trochu víc naivní, ale zároveň končí, jak končí. Takže pokud se za dva roky dočkáme Role Play 2, tak mi to nebude vadit. Vsuvka: Když už jsem zmínila tu Letušku? Jsem jediná, komu se ten hlavní hudební podkres zdál skoro stejný jako právě z intra Letušky? ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Podpůrměrná americká akční podívaná, na kterou jsem se chtěla podívat hlavně kvůli Kaley.  Překvapuje mě v komentářích, že nemůžou od Kaley odpárat roli Penny, mě to třeba v tomhle filmu vůbec nepřišlo a naopak jsem si na Penny ani nevzpomněla. Přišlo mi, že Kaley to zahrála skvěle a věřila jsem jí to. Kdo mi tam moc neseděl byl spíš David Oyelowo a celkově příběh, který nebyl nijak originální. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Role Play preložiť ako Hra doopravdy však musel nejaký študent nebinárnych sústav, lebo normálny prekladateľ to byť nemohol. Vcelku inak bavilo, keď si teda zvykneme na slečnu Kukovú ako na nájomnú vrahyňu a že sa pári len multikulturálne, aby zmyla tú nadradenú pôvodnú farbu. Feminizácia kedysi mužských rolí je dnes už ale štandardom, svalovci o chvíľu ostanú len na plagátoch a 50 kilové blondsky budú nosiť zbrane ťažšie než ony samé. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na akčné filmy príliš nie som, ale tu som sa nechal zlákať na herecké obsadenie a zaujímavý popis. A zozačiatku ma to celkovo bavilo, hoci neviem prečo Bob toľko otáľal s tým, aby odrovnal Emmu. V neskoršej fáze deju už to bolo len o neustálej naháňačke, prenasledovaní a snahe zlikvidovať Emmu. Takže taká akčná klasika, ktorá dokopy ničím nenadchla. Teda až na tých hercov, tí ma bavili - takže aspoň niečo. 2* ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Kaley Cuoco je pro mě hlavně z role Penny z BBT a vlastně i z letušky HOT s velkým H. Ale tady byla taková nemastná neslaná a žádný wau efect se nekonal. Bohužel ani film nebyl bůh ví jak co a navím Kaley se na takovou roli i když by asi nechtěla prostě nehodí. Možná kdyby hodně hodně a hodně trénovala, bylo by to uvěřitelněší. Je mi líto ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie začalo v júli 2022 v Babelsberg Studio v Berlíne v Nemecku a v tomto meste sa aj celý natočil. (Arsenal83)
  • Bob (Bill Nighy) drží svoju zbraň len palcom a prostredníkom, s ukazovákom na spúšti. Toto nezvyčajné uchopenie je spôsobené tým, že trpí Dupuytrenovou kontraktúrou, deformitou zasahujúcou predovšetkým prstenník a malíček, ktoré sa niekedy dokážu skrútiť až dole do dlane. (Arsenal83)

Reklama

Reklama