Reklama

Reklama

Premiantka

Trailer 1

Obsahy(1)

Talentovaná spisovatelka (Jenna Ortega) dostává od svého charismatického profesora (Martin Freeman) úkol, který je náhle oba zaplete do složité sítě vášní a intrik. Zatímco veškeré hranice postupně mizí, profesor a jeho žákyně se musí postavit svým nejtemnějším stránkám. (Donart Film)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (95)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Když někdo zajde moc daleko a druhý něco špatně pochopí, může se stát, že se pak stane něco velmi zlého. No a tady sledujeme profesora, co sice hranici mezi studentkou a učitelem nepřekročí, ale je dost na hraně. A když studentka zjistí, že to není jak chce ona, tak během jediné chvilky zničí život panu profesorovi. Bilbo hraje fajnově a Wednesday je docela sexy. Na jeden večer zabavilo. 60% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ty 2* dávám jen a pouze za výrazný casting, jelikož Freeman je sympaťák, Dominczyk je sexy milfka a Ortega, no té nepodlehnout prostě nelze, to je neskutečně žhavý zboží, tudíž v tomto ohledu jsem byl prostě spokojen. Jenže ono obsazení je skutečně jen to jediné, co si tu z mé strany zaslouží pozitivní ohlas, zbytek totiž považuji jen za vážně dost nečekaně nefunkční záležitost, s překvapivě až neuvěřitelně tuctovou a hlavně nenápaditou zápletkou v čele. No považte. Znuděný zbohatlický fakan, se zjevnými psychickými problémy, se z nudy rozhodne opepřit život svému profesoru literatury, jenž se bez nějakých větších obtíží samozřejmě na první pomrknutí chytí, jelikož jeho stará mu doma samozřejmě odmítá dát, no a když si uvědomí, že přefiknout svou žačku není asi nejlepší nápad, tak ta mu zato zavaří. Tečka, nic víc, nic míň, od první minuty to tak disponuje naprosto předvídatelným vývojem, bez jediného nápadu, či zvratu a zdali si tvůrci mysleli, že tu nudu oživí hromadou filozofických zcestných myšlenek nadržené labilní ,,teenky”, proložené navíc citáty z knih, tak to se jim možná mohlo podařit maximálně u nějakých zarytých knihomolů, nicméně u běžného diváka to tím zazdili ještě víc. Abych ale tu nekvalitu Premiantky neházel jen na zápletku, tak pravdou je, že celému tomu filmu chybí i jakákoliv nápaditější, či výraznější scéna, dramatické okamžiky též vůbec nefungují, stejně tak jako emoční, a co se týče nádechu erotična, které jsem určitě očekával, tak svůdné pohledy Jenny Ortegy sice zabírají, to je ale asi tak vše, takže ani po této stránce nemohu být spokojen. Jinak neklapla ani atmosféra a jelikož i samotné postavy nenabízejí nic, co by mohlo film alespoň nějak vyzdvihnout, tak za mě se zkrátka jedná o velmi nepovedený pokus o něco, co se zcela minulo s jakýmkoliv účinkem. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

4/10. Snímek mě už z trailerů zaujal a získal si mou pozornost. Musím ale souhlasit s tím, že film si toho na paškál vzal až příliš a nedokázal uspokojit/doručit takřka nic, kromě přesvědčivých hereckých výkonů ústřední dvojice. Naopak zlatou malinu (nebo alespoň nominaci) by si zasloužila Dagmara Dominczyk - otřesný neherecký výkon, který mě bude strašit ještě ve snech. Úplná ztráta času to nebyla, ale kvalitní průměr taky ne. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Trailery a první zmínky o snímku debutující režisérky a scenáristky lákaly na erotický thriller o pletkách učitele s krásnou studentkou. Výsledek ale bohužel pokulhává nad očekáváním. Chemie mezi Martinem Freemanem a Jennou Ortegou je za mě vystavěna skvěle, film ale ve všech dalších ohledech působí jako levná televizní adaptace divadelní hry. Závěr bez pořádného vyvrcholení vyloženě naštve. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[29%] Proč jsem se na tento film vůbec díval? No samozřejmě, že kvůli mé mexické oblíbenkyni! Jenna Ortega je především oblíbená na sociálních sítí, i se jí povedl seriál Wednesdey, dále její role v pátém a šestém Vřískotu a tak dále. Zde jí role v tomto filmu moc nesedla. Martin Freeman byl zde na tom snad ještě hůř. Potenciál tohle téma určitě mělo, ale snad ve všem se to nepovedlo. Ani mi nevadilo, že to ke konci nemělo žádnou pointu. Nefungovalo to od začátku. Jenna zde byla vzhledem roztomilá a sexy jako vždy, ale to je asi tak vše. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Film má velmi malé obsazení na to, že byl uveden v kinech a byl široce uznáván v mainstreamu. Ve filmu hraje 11 herců, z nichž tři jsou komparzisté. (Johnny.ARN)
  • Blokování (kam a kdy se postavy během scény pohybují) je velmi důležité, když pan Miller (Martin Freeman) řekne Cairo (Jenna Ortega), že musí přepsat svou práci. Stůl pana Millera je zvednutý na malé plošině. Vyvýšení postavy nad jednu nebo více postav se často používá k naznačení toho, kdo má moc nebo kdo ve scéně „vítězí“. Na začátku, když pan Miller říká Cairo, že práci nepřijme, je nahoře na plošině a Cairo je na zemi. Cairo ho brzy vyzve a dostane se na pódium, zatímco oba debatují o svém vztahu. Na konci scény Cairo „vyhrála“ a nyní stojí nad panem Millerem, který sestoupil z pódia. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama