Reklama

Reklama

Modrá planeta - Historie oceánů

(seriál)
  • Česko Modrá planeta (více)
Trailer

Série(2) / Epizody(16)

Recenze uživatele Beastmaster4 k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2017) (S02) 

Už ne tak ohromující jako Planet Earth II, ale i tak fantastická podívaná. Možná tohle, budou jednou jediné obrázky přírody, jaká byla a jakou jsme ji zničili :-/ Nové technologie, přináší nové možnosti a záběry jsou jednoduše unikátní :-) Epizoda "Naše modrá planeta" je pak nejspíše nejstěžejnější z celé série. Odkazuje na to, co planetě mi všichni děláme. Každý, kdo obdivujete takové dokumenty a přírodu obecně,i každý logicky a normálně uvažující člověk, všichni se zamyslete nad tím, zda nemůžete pomoci tomu, aby zvířata a naše planeta neumírala. Stačí maličkosti...........já např. nekupuji potraviny a pití v plastových obalech ;) Můžete se něčím přidat, něčím prospět...nebo jen sledovat krásné obrázky, kývat hlavou a na stole mít colu z plastu ;) ()

Jeden oceán (2017) (S02E01) 

Už ne tak ohromující jako Planet Earth II, ale i tak fantastická podívaná. Možná tohle, budou jednou jediné obrázky přírody, jaká byla a jakou jsme ji zničili :-/ Nové technologie, přináší nové možnosti a záběry jsou jednoduše unikátní :-) ()

Naše modrá planeta (2017) (S02E07) 

Nejspíše nejstěžejnější díl celé série, odkazující na to, co planetě mi všichni děláme. Každý, kdo obdivujete takové dokumenty, přírodu obecně, všichni se zamyslete nad tím, zda nemůžete pomoci tomu, aby zvířata a naše planeta neumírala. Stačí maličkosti...........já např. nekupuji potraviny a pití v plastových obalech ;) ()

Reklama

Reklama