Reklama

Reklama

Temná hmota


V žáru vyhaslých hvězd (E07)

(epizoda)
  • USA In the Fires of Dead Stars

VOD (1)

Obsahy(1)

Jason s Amandou navštíví neuvěřitelný svět. Ve snaze zatajit pravdu před Danielou podniká Jason číslo dvě zoufalé kroky. (Apple TV+)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny dobré příběhy se nějak motají kolem lásky. Bez ní jsou lidi jen smečka kopulujících idiotů, které žene vpřed jen touha mít se dobře. Tato epka je z kategorie srdcelomných....tedy pokud nejste z alternativního světa, kde empatii vyměnili za studenou fúzi. Ta pátá hvězda je za další skvělý závěr epky. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani ne 10 minut a už mě to sere… kde jako vzali peníze na tu zmrzlinu? Jídlo? Oblečení? Když je nedomyšlené tohle, tak co ještě? Co samozřejmě funguje je práce s variacemi (#1 s dlahou na malíčku a #1 bez dlahy). Tohle smysl dává a líbí se mi kam to směřuje. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutálna motanica, ale v najpozitívnejšom slova zmysle ako sa dá. Už v minulej epizóde som vyzdvihovala fantastické závery epizód, ale tento finiš v obchode so zbraňami je úplne iný level. Závidím tým, ktorí si tento seriál pozrú v jednom kuse a nemusia týždeň čakať na ďalšiu epizódu. Čo sa zbytku týka, tak je čiastočne vidieť, ako sa asi bude odvíjať príbeh Amandy 2, resp. Ryana 1 s podstrčenými dvomi ampulami v kabelke. Ale v žiadnom prípade sa nedá predpokladať, ani len hádať, ako toto celé skončí. Výborné! ()

mnx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci dílu jsem měl pořádný zmatek - byl to snad třetí Jason? Pokud ano, začíná se to pořádně zamotávat. Jako by mě i zajímalo, co se stalo s tím černochem z druhého Jasonova světa. ()

DavKom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, tohle bylo hodně cool... Seroš graduje jak sviň, plot twist za plot twistem, děj se posouvá a zamotává zároveň, prostě úžasně napsaný! A mimochodem, v tomhle díle naprosto skvělej soundtrack! ()

Reklama

Reklama