Reklama

Reklama

Ve snímku inspirovaném komiksem WILSON od spisovatele Daniela Clowese exceluje Woody Harrelson v hlavní roli Wilsona. Osamělý, neurotický a k popukání upřímný škarohlíd ve středním věku se dá znovu dohromady s dávno odcizenou manželkou (Laura Dernová) a ke své radosti zjistí, že má dospívající dceru (Isabella Amara), kterou nikdy nepoznal. A svým neomaleným a lehce zvráceným způsobem se s ní rozhodne sblížit. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (61)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Stvorené pre ľudí, ktorým sa "zosypal domček z kariet" a nežijú život ako z TV reklamy. Pozor na tunajšie balenie - komédia. Válať od smiechu sa určite nebudete, skôr vás čaká trpkastý úškrn. Nie je to nič svetoborné, ani průser, Woodyho v roli pošukov a mešuge mám rád, ale teraz hrá len "normálneho" päťdesiatnika bez ilúzií, so svojským názorom na svet okolo neho. Nabudúce sa bude možno tejto kategórii filmov hovoriť wilsonovka. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je Wilson příliš upřímný neurotik, sociopat, nebo prostě debil, ale po pár vteřinách jeho šroubů do hlavy mu chcete zasmečovat tvář, jako by byla míčem na volejbal. Samozřejmě vyjde najevo, že má dobré srdce a akorát to projevuje svým svérázným způsobem, ale to je jen další položka k odškrtnutí v seznamu, který si můžete na začátku napsat v očekávání věcí příštích. Harrelson přijav podobu Stevena Soderbergha se může klidně přetrhnout, ale kromě ducha Ghost Worldu tomu chybí ucelenost, zábavnost a méně strojený přechod do depresivní fáze.. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Na Wilsona jsem se moc těšil. Miluju Clowesovu komiksovou předlohu, která prostřednictvím svérázného humoru a různorodého výtvarného pojetí slepuje dohromady mozaiku životních osudů jednoho kardinálního vořežpruta. Tady toho vořežpruta hraje Woody Harrelson a fakt mu toho losera žerete, jenom ta mozaika ve filmovém provedení jaksi nedrží pohromadě. Zatímco v komiksu Clowes jednotlivé etudy sfoukne formou krátkého úderného stripu, aniž by čtenář ztratil příběhovou nit, filmová adaptace je spíše jen nesourodou přehlídkou nepříliš vtipných scének parazitujících na původních pointách. A je to škoda, protože ten snímek měl našlápnuto k nezávislé trvalce, podobně jako Ghost World nebo Art School Confidential. ()

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

trapná komedie a divím se že se k ní Woody snížil.Přehrával až hrůza a jeho neustálé otravování náhodně potkaných lidí ať na ulici v restauraci ve vlaku a neustálého dožadování se konverzace, bylo slušně řečeno až nevkusné.Pokud jste si někdo nastavil ještě k dabingu titulky tak v nich byl překlad daleko drsnější ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Hodnocení ani komentáře nic moc neslibovaly a já se na to málem kvůli tomu ani nechtěl dívat. Ale když jsem zjistil, že autorem scénáře je Daniel Clowes, kterej je zároveň autorem scénáře pro můj oblíbenej film Ghost world, tak jsem nakonec tu televizi zapnul. A vylezla z toho skvělá černá komedie o asociálech pro asociály. Woody Harrelson hraje ve strašně moc filmech (často hroznejch filmech) a kolikrát je v těch rolích opravdu tragickej, ale tahle role mu teda seděla dokonale. Musim ho vzít trochu na milost. A to samý platí i pro Laurnu Dern. Taky ji zrovna dvakrát nemám v oblibě, ale tady byla výborná. A výborný byli v podstatě všichni herci i v malejch roličkách, ať to byla tradičně divná Mary Lynn Rajskub nebo třeba Cheryl Hines, která zase vypadá za všech okolností jak z reklamy na dokonalou americkou rodinu. Já jsem se u toho opravdu skvěle bavil. Mělo to našlápnuto na 5 hvězd, ale ke konci, když se hlavní postava dostane do vězení, film trochu ztratí dech. 80% ()

Galerie (31)

Související novinky

Han Solo a Woody Harrelson?

Han Solo a Woody Harrelson?

04.01.2017

Rogue One je za námi, osmou epizodu Star Wars dostaneme už v prosinci a v květnu 2018 nás čeká sólovka Hana Sola, v níž se zaručeně bude hrát o Malého sokola. Slavného pašeráka v ní převezme Alden… (více)

Reklama

Reklama