foto

Tom Proctor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beneath the Leaves
The Legend of 5 Mile Cave
2018 The Ballad of Buster Scruggs
2017 Alicia's Dream
Finding Eden
Heart, Baby
Wilson
2016 Blood Sombrero
The Road Between
Zrození národa
2014 Strážci Galaxie
2012 Bending the Rules
Heathens and Thieves
Knife to a Gunfight
Kurýr z podsvětí
Země bez zákona
2011 From Darkness
Texaský kat
The Road to Freedom
2010 Bounty
2009 Smrtící pandemie
The Black Waters of Echo's Pond
2008 Highway 191
Skeletons in the Desert
2007 Fear of Clowns 2
2006 Sugar Creek Killer, The
2005 Vampire Slayers
When Shadows Die
1996 Coyote Summer
Hvězdy na zemi
Unforgivable (TV film)
1995 Halloween: Prokletí Michaela Myerse
Rychlejší než vítr
Srdce má oči
Ve stínu zla (TV film)
Vypůjčený táta (TV film)
1992 Návrat z pekla (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Legacy (S05E04)
2017 Underground (TV seriál)
Citizen (S02E09)
Whiteface (S02E05)
2016 Baskets (TV seriál)
Dobré mravy (TV seriál)
Ty nejsi učitelka angličtiny (S01E01)
Kořeny (TV seriál)
Mlčeti zlato (TV seriál)
The Uninvited (E04)
Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
Zoo (TV seriál)
Emoční nákaza (S01E10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Ava (S03E08)
Strážce pořádku (TV seriál)
Collateral (S06E12)
2014 Temný případ (TV seriál)
Kdo chce kam (S01E04)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
O hlupácích a králích (S01E03)
The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Angels (S09E23)
2013 Strážce pořádku (TV seriál)
Kin (S04E05)
2009 Pohotovost (TV seriál)
Staré časy (S15E19)
1996 Promised Land (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2017 Finding Eden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace